شناسهٔ خبر: 76006894 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فرماندار بوشهر: دولت برای رفع موانع عمرانی بوشهر مصمم است

بوشهر- فرماندار بوشهر گفت: حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور نشان‌دهنده عزم جدی دولت در رفع موانع عمرانی شهرستان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفری عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از چهار پروژه عمرانی صنعتی آموزشی و ورزشی در شهرستان بوشهر و با تأکید بر اهمیت پیگیری مستمر پروژه‌های اولویت‌دار اظهار کرد: حضور میدانی معاون اول رئیس‌جمهور در شهرستان بوشهر نشانه اهتمام جدی دولت وفاق‌ملی در تسریع روند اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع موانع توسعه زیرساخت‌های شهرستان است.

فرماندار بوشهر افزود: دولت چهاردهم با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها روند پیشرفت این طرح‌ها را از طریق هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی دنبال می‌کند.

وی ضمن تأکید بر اهمیت توسعه صنعتی بوشهر و نقش پروژه‌های تولیدی در اشتغال‌زایی افزود: تکمیل طرح بزرگ تولید MDF به‌عنوان یکی از پروژه‌های صنعتی محوری استان بوشهر نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه زنجیره تولید، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش وابستگی به واردات دارد و حمایت از تسریع مراحل اجرایی آن از اولویت‌های اصلی شهرستان بوشهر است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اهمیت ارتقای خدمات درمانی و سلامت عمومی مردم تصریح کرد: روند تجهیز و تکمیل بیمارستان‌های فاطمه‌الزهرا (س) و مادر و کودک، از مطالبات اساسی مردم بوشهر است و دولت با تخصیص اعتبارات لازم تکمیل این مراکز درمانی را با جدیت دنبال می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه عدالت فضایی و ارتقای نشاط اجتماعی، بیان داشت: ایجاد و تکمیل پروژه‌های ورزشی در محلات شهری نقش مهمی در توسعه عدالت فضایی و ارتقای نشاط اجتماعی دارد و این پروژه در اولویت برنامه‌های شهرستان قرار گرفته است.

فرماندار بوشهر در خصوص تقویت زیرساخت‌های آموزشی و تحقق عدالت آموزشی افزود: «تکمیل آموزشگاه ۱۸ کلاسه متوسطه گامی مؤثر در تقویت زیرساخت‌های آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در مرکز استان است و پس از بهره‌برداری بخشی از نیازهای آموزشی شهرستان برطرف خواهد شد.

وی گفت: معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این بازدیدها ضمن بررسی وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح‌ها بر لزوم تسریع تخصیص اعتبارات، بهره‌برداری به‌موقع پروژه‌ها و رفع موانع اجرایی با همکاری دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.