شناسهٔ خبر: 75978457 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مسئولان قضایی مازندران به مشکلات حقوقی ۱۶۵ نفر از شهروندان رسیدگی کردند

مسئولان قضایی استان مازندران در برنامه ملاقات مردمی با ۱۶۵ نفر از شهروندان دیدار و به درخواست‌ها و مشکلات حقوقی و قضایی آنان رسیدگی کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

معاونان قضایی دادگستری و دادستانی استان مازندران با حضور در ملاقات مردمی، ضمن دیدار چهره به چهره با مراجعان و استماع اظهارات آنان، به درخواست‌ها و مشکلات ۱۶۵ از شهروندان رسیدگی و دستورات لازم را برای پیگیری پرونده‌ها صادر کردند.

گفتنی است؛ دیدار‌های مردمی دادگستری مازندران در راستای منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه و همچنین برنامه‌های عملیاتی دادستانی مرکز استان مبنی بر کاهش فاصله مسئولان قضایی با مردم و تکریم ارباب رجوع، سه شنبه هر هفته در محل اداره کل دادگستری مازندران برگزار می‌شود.

مهمترین عناوین و موضوعات مطروحه در دیدار مردمی این هفته، عدم اجرای حکم، نفقه، اثبات مالکیت، اعمال ماده ۴۷۷، درخواست کاهش اطاله دادرسی در دادگاه بدوی و تجدید نظر بود.

انتهای پیام/