شناسهٔ خبر: 75818384 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مرگ دلخراش راننده و سرنشین خودرو در محور «قزوین-بوئین‌زهرا»

رئیس پلیس راه استان قزوین از وقوع سانحه رانندگی مرگبار در محور «قزوین-بوئین‌زهرا» با دو کشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ حسین تقی‌خانی اظهار کرد: ساعت ۲:۳٠ بامداد ۲۳ آبان‌ در پی دریافت گزارشی از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع سانحه رانندگی در کیلومتر ۴۰ محور «قزوین-بوئین‌زهرا» بلافاصله مأموران پلیس راه به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند. 

وی افزود: با حضور مأموران در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک دستگاه خودروی سواری به‌ شدت با تیر برق حاشیه جاده برخورد کرده است که متأسفانه در اثر شدت آسیب‌دیدگی، راننده و یک سرنشین خودرو در صحنه حادثه جان باخته‌اند. 

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین امروز جمعه ۲۳ آبان، تقی‌خانی با اشاره به اینکه علت وقوع این سانحه دلخراش عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی اعلام شده است، اظهار کرد: رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه رانندگی با سرعت مطمئنه و استراحت هنگام خواب‌آلودگی نقش مهمی در پیشگیری از چنین حوادث ناگوار و جبران‌ناپذیری دارد.

 انتهای پیام