شناسهٔ خبر: 75814923 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

فیلم / پسر خاله کلاه قرمزی خطاب به رامبد جوان: یه ماشین قراضه به جای بابات و ننت و خودت به باد رفت، به دَرَک!

ویدئویی از حضور رامبد جوان در برنامه کلاه قرمزی را ببینید. پسرخاله در این برنامه قصد دارد طوری که رامبد جوان ناراحت نشود خبر بدی را به او برساند.

صاحب‌خبر -

رامبد جوان ، که در تاریخ 1 دی 1350 در تبریز متولد شده است، فعالیت هنری خود را در ابتدا از تئاتر آغاز کرد و تا اوایل دهه 1370 تنها در این حوزه به فعالیت پرداخت. وی پس از مدتی به دنیای تلویزیون وارد شد و با ایفای نقش در سریال‌های «همسران» (1373) و «خانه سبز» (1375) به شهرت بیشتری دست یافت. در سال 1391، رامبد جوان به دلیل بازی در فیلم «گناهکاران» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شد. در دهه 1390 نیز او بیشتر به عنوان مجری برنامه محبوب «خندوانه» شناخته می‌شود.

حضور رامبد جوان در برنامه کلاه قرمزی

رامبد جوان در یکی از قسمت‌های برنامه محبوب «کلاه قرمزی» به‌عنوان مهمان حضور داشت. در بخشی از این برنامه، او صحنه‌ای جذاب و خاطره‌انگیز را در کنار عروسک پسرخاله تجربه کرد. در یک گفتگوی جالب، پسرخاله پیامی پرمعنا را به مخاطبان عرضه کرد. او با تأکید بر اینکه مال دنیا ارزش نگرانی و ناراحتی را ندارد ، بر اهمیت بیشتری قائل شدن برای روابط انسانی و قدرشناسی از یکدیگر تأکید کرد.

برچسب‌ها: