شناسهٔ خبر: 75806151 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با آنا

کلهر:‌ بازی با کیپ ورد محک جدی تیم ملی است/ محمد صلاح به تورنمنت امارات وجهه بخشیده

ملی‌پوش سابق گفت: حضور محمد صلاح در تورنمنت امارات به این مسابقات وجهه بخشیده است.

صاحب‌خبر -

محمود کلهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص دیدار‌های تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت امارات اظهار داشت: این تورنمنت در قیاس با دیگر دیدار‌هایی که تیم ملی برای آماده‌سازی جام جهانی برگزار کرده، بهترین دیدار‌هایی است که ملی‌پوشان کشورمان در آن حضور یافته‌اند و می‌توانند استفاده خوبی از دو دیدار تدارکاتی تورنمنت امارات ببرند تا شرایط تیمی ما بهبود پیدا کند. شرایط خوبی که در امارات وجود دارد کمک حال تیم ملی خواهد شد. به شرطی که کادرفنی تیم ملی و ملی‌پوشان به بهترین شکل از فرصت پیش آمده استفاده کنند.

ایران برابر «کیپ ورد» محک جدی خواهد خورد

وی ادامه داد: کادرفنی تیم ملی می‌تواند ترکیب مدنظر خود را از در این تورنمنت تا حدود زیادی پیدا کند. اولین حریف تیم ملی، «کیپ ورد» است. تیمی که به جام جهانی صعود کرده و حریف دست و پا بسته‌ای نیست. قطعاً نمی‌توانیم از پیش برنده باشیم و فکر کننیم از حالا فینالیست شده‌ایم. هدف تیم ملی می‌تواند در تورنمنت امارات قهرمانی باشد ولی مهم‌ترین دستاورد آن برای تیم ملی، پیدا شدن نقاط ضعف و قوت برای کادرفنی خواهد بود. تیم ملی ایران برابر تیم «کیپ ورد» محک جدی خواهد خورد و اگر از سد این حریف آماده بگذریم در فینال هم می‌توانیم امیدوار به دیدار با تیم خوب مصر باشیم.

حضور «مسی مصر» به تورنمنت امارات وجهه بخشیده

بازیکن سابق تیم ملی یادآور شد: حضور محمد صلاح در تورنمنت امارات به این مسابقات وجهه بالاتری بخشیده است. هواداران لیورپول به او لقب «مسی مصر» داده‌اند و اگر با تیم ملی مصر بازی کنیم حتماً بازی مفید و ارزشمندی برای تیم ملی خواهد شد. محمد صلاح ایجاد انگیزه مضاعفی برای تمامی بازیکنان حاضر در مسابقات خواهد کرد. کادرفنی تیم ملی نخهایت استفاده را از مصاف با مصر خواهند برد. ضمن اینکه خط دفاعی تیم ملی هم برابر یکی از زبده‌ترین بازیکنان جهان، محک بسیار خوبی می‌خورد. البته قبل از رسیدن به مصر، لازم است مقابل تیم ملی «کیپ ورد» بهترین نتیجه را بگیریم، چون حریف اول ماست. همیشه ملی پوشان ما در بازی برابر تیم‌های بزرگ، کیفیت فنی خود را به خوبی نشان داده‌اند. سابقه شکست یک بر صفر مقابل آرژانتین و اسپانیا داشتیم، با پرتغال مساوی کردیم و مراکش و ولز را بردیم. تنها برابر انگلیس روز بدی را داشتیم.

گالیاردی زیبنده نام ملی‌پوشان بزرگ ماست

وی در مورد اضافه شدن آنتونیو گالیاردی به کادرفنی تیم ملی یادآور شد: حضور مربی ایتالیایی به عنوان دستیار جدید امیر قلعه‌نویی می‌تواند بسیار به لحاظ فنی به تیم ملی کمک کند. وقتی دستیاری به کادرفنی اضافه می‌شود باید از جهاتی بهتر از سرمربی باشد که خوشبختانه قلعه‌نویی چنین انتخابی داشته است. استفاده درست از دانش گالیاردی برای تیم ملی مفید و مثمرثمر خواهد بود. نکات فنی که از سوی گالیاردی به تیم ملی اضافه می‌شود، به درستی پیاده شود تا حضور این مربی بی‌فایده نباشد. دستیاری نباشید که فقط هزینه برای فدراسیون فوتبال داشته باشد و دستاوردی به بار نیاورد. گالیاردی در حد و اندازه دستیار اول بودن است و زیبنده نام ملی‌پوشان بزرگ ماست. بالاخره مردم از نمایش تیم ملی راضی نبودند و امیدوارم با حضور دستیار ایتالیایی نگاه مردم عوض شود.

فضای مورد انتظار به جوانان داده شود

کلهر در مورد اینکه قلعه‌نویی گفته از این تورنمنت به بعد نفرات اصلی تیم ملی مشخص می‌شود و بازیکن جدید دعوت نمی‌شود، عنوان کرد: بالاخره در تیم ملی نیاز داریم تا شاهد با کیفیت‌ترین بازیکنان باشیم و امیر قلعه‌نویی هم بهترین مهره‌ها را دعوت می‌کند. البته می‌شد زودتر به مهره‌های اصلی رسید هر چند برخی بازیکنان تیم ملی امید می‌توانند به تیم بزرگسالان اضافه شوند. طبیعی است که بازیکنان پا به سن گذاشته جای خود را به جوانان آماده‌تر بدهد. لازم است تا فضای مورد انتظار به جوانان داده شود، چون داریم بازیکنانی که می‌توانند در صورت اعتماد کادرفنی در جام جهانی بدرخشند.

انتهای پیام/