شناسهٔ خبر: 75806097 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

4500 قطعه زمین جوانی جمعیت در خراسان شمالی واگذار می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی از پیشرفت چشمگیر طرح واگذاری زمین به خانواده‌های دارای 3 فرزند خبر داد و اعلام کرد: با حمایت استاندار و همکاری دستگاه‌های اجرایی، افزون بر 4500 قطعه زمین تا پایان سال آماده واگذاری می‌شود.

صاحب‌خبر -

طاهر رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد،  اظهار داشت: جلسه ستاد جوانی جمعیت با حضور اعضا و فرمانداران استان برگزار شد و طبق دستور استاندار خراسان شمالی مقرر شد روند واگذاری زمین برای حمایت از خانواده‌ها با رویکرد جهادی و سرعت بیشتر دنبال شود.  

رستمی گفت: از سال گذشته تاکنون حدود 2000 هکتار زمین وارد چرخه اجرایی واگذاری شده که بخش زیادی از این اراضی تعیین تکلیف و نهایی شده و برخی نیز در مراحل پایانی صدور اسناد هستند. او افزود با پیگیری‌های انجام‌شده، گره زمین در طرح جوانی جمعیت تقریبا باز شده و در آینده نزدیک واگذاری‌های گسترده انجام می‌گیرد.  

معاون استاندار در ادامه بیان کرد: در حوزه شهری تاکنون 2000 قطعه زمین آماده واگذاری است و حدود 2500 هکتار زمین دیگر در مرحله آماده‌سازی قرار دارد؛ بر اساس این برنامه، در مجموع تا پایان سال 4500 قطعه زمین آماده تحویل به خانواده‌ها خواهد بود.

به گفته  رستمی اسناد مربوط به بخش قابل توجهی از زمین‌ها صادر و عملیات تفکیک انجام شده است.  

رستمی افزود در حوزه روستایی نیز با تلاش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکنون 365 قطعه زمین واگذار شده و 80 قطعه دیگر آماده تحویل است. همچنین در مناطق حاشیه‌ای شهرها نیز تدابیر لازم برای استفاده از زمین‌های واقع در حریم شهری جهت پاسخگویی به نیاز سرریز جمعیتی و توسعه روستاها اتخاذ شده است. 

وی درباره وضعیت شهرهای مختلف استان اظهار کرد: در بجنورد اقدام گسترده‌ای انجام شده و اکنون 1200 قطعه زمین برای 2400 نفر آماده واگذاری است. در شهرهای گرمه و جاجرم نیز حدود 1000 قطعه زمین آماده تحویل است، اما در شیروان و اسفراین مشکلاتی وجود داشت که با زمان‌بندی مشخص امروز برطرف شد.  

رستمی گفت: از اداره کل راه و شهرسازی خواسته شده با اجرای زمان‌بندی تعیین‌شده بخشی از زمین‌ها تا دهه فجر امسال واگذار شود و بقیه تا پایان سال به نتیجه برسد.

وی تأکید کرد در برنامه بلندمدت استان نیز هدف آن است که در شهرهایی که با کمبود زمین مواجه هستند، با همکاری شورای عالی شهرسازی و معماری کشور الحاقیه‌های جدید برای توسعه و حمایت از خانواده‌های دارای فرزند تصویب شود.  

معاون استاندار با اشاره به اهمیت این طرح افزود: اقدامات انجام‌شده گام بلندی در راستای سیاست‌های حمایت از خانواده و تأمین زمین و مسکن برای زوج‌های جوان است که انتظار می‌رود با تداوم این روند بخش قابل توجهی از نیازهای طرح جوانی جمعیت در خراسان شمالی برطرف شود.

انتهای پیام/312