شناسهٔ خبر: 75799744 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

شهر کاتبان قرآن میزبان قاریان برجسته؛ هفته‌ای برای ترویج فرهنگ الهی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان هفته قرآن و عترت را فرصتی ارزشمند برای توسعه فرهنگ قرآنی، آشنایی نسل جوان با ارزش‌های معنوی و اخلاقی، و تقویت تعهد فرهنگی در جامعه با حضور مسئولان و دانشجویان دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، محمد رستم‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان در محفل انس با قرآن کریم اظهار کرد: در شهرستان ارسنجان، شهر کاتبان قرآن، دانشگاه آزاد اسلامی میزبان قاریان برجسته و مطرح کشوری و بین‌المللی بود. این رویداد بخشی از برنامه‌های گسترده و متنوع دانشگاه در حوزه‌های آموزش، پژوهش، امور دینی، مذهبی و فرهنگی بوده که همزمان با هفته گرامیداشت فعالیت‌های قرآن و عترت برگزار می‌شود.

وی افزود: این هفته که به‌نام یادبود و تجلیل از فعالیت‌های قرآنی و عترتی مزین شده، فرصتی ارزشمند برای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی و ارزش‌های فرهنگی در سطح جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان ادامه داد: حضور مسئولان شهرستان، مقامات محلی، دانشجویان و دانش‌آموزان در این برنامه نشان‌دهنده اهمیت ویژه‌ای بوده که به توسعه فعالیت‌های قرآنی و اجرای چنین برنامه‌هایی داده می‌شود. هدف آن است که نسل‌های آینده بیش‌ازپیش با ارزش‌های معنوی، اخلاقی و فرهنگی آشنا و متعهد شوند.

قرآن را در کلام اهل بیت بفهمیم

حجت‌الاسلام فرهاد فتحی مبلغ دین نیز با اشاره به مشکلات جامعه گفت: بسیاری از نابسامانی‌ها و مشکلات اجتماعی ناشی از دوری انسان‌ها از قرآن کریم است. جامعه‌ای که از قرآن فاصله بگیرد، دچار سردرگمی و آسیب‌های اخلاقی و فرهنگی می‌شود و بازگشت به قرآن می‌تواند راهگشای مسائل فردی و اجتماعی باشد.

وی با اشاره به آیه ۳۶ سوره اسرا تشریح کرد: فهم درست قرآن تنها از طریق اهل بیت (ع) ممکن است. قرآن را باید در کلام اهل بیت فهمید و به آموزه‌های آن عمل کرد؛ زیرا بدون راهنمایی آنان، برداشت‌های ناقص و فردی از قرآن ممکن است مشکلات بیشتری ایجاد کند.

این مبلغ دین تأکید کرد: عمل به قرآن و اجرای آموزه‌های آن در زندگی روزمره، زمینه‌ساز سعادت فردی و اجتماعی بوده و مکتب قرآن از ابتدا پویا بوده و همچنان جاری و زنده است.

به گزارش آنا، در این مراسم قاریان ممتاز بین‌المللی عبدالحمید غریب‌نواز، سعید حسن‌شاهی (قاری روشندل قرآن کریم) و سجاد رحیمی آیاتی چند از کلام‌الله مجید را با صوتی زیبا و لحنی دلنشین تلاوت کردند و فضای دانشگاه را عطرآگین از آیات وحی ساختند. در پایان این محفل از قاریان، حافظان و فعالان قرآنی شهرستان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/