شناسهٔ خبر: 75781687 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

گرشاسبی: به عشق هواداران برگشتم پس همه با هم یکصدا خواهیم گفت ...

مدیرعامل جدید باشگاه فولاد خوزستان، این باشگاه را بخشی از هویت و غرور مردم خوزستان دانست.

صاحب‌خبر -

حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل جدید باشگاه فولاد خوزستان پس از معارفه رسمی در گفت‌وگویی با رسانه رسمی این باشگاه درباره چشم‌انداز فعالیت‌های آتی در بخش‌های مختلف باشگاه فولاد اظهار داشت: باشگاه فولاد خوزستان یکی از سرمایه‌های اصلی فوتبال خوزستان و کشور است و هدف اصلی ما ایجاد هم‌افزایی و انسجام در کلیه سطوح باشگاه از تیم بزرگسالان تا آکادمی، بانوان و تیم فولاد ب است.

وی در ادامه با اشاره به تیم بزرگسالان افزود: تیم بزرگسالان فولاد خوزستان از کادر مجرب که امتحان خود را طی سال‌ها فعالیت به فوتبال کشور پس داده است، بهره می‌برد و ان‌شاءالله با حمایت پیشکسوتان گرامی، هواداران عزیز، پشتیبانی فنی و حفظ آرامش درون تیم، تلاش می‌کنیم فولاد با حفظ ثبات و تقویت در نیم‌فصل روند خوبی داشته باشد.

گرشاسبی درباره برنامه‌های توسعه‌ای آکادمی فولاد گفت: آکادمی، زیربنای باشگاه فولاد و آینده آن است. در این بخش ساختارهای آموزشی و استعدادیابی را با شاخص‌های جدید و علمی بازآفرینی خواهیم کرد تا مسیر پیشرفت بازیکنان جوان تسهیل شود.

مدیرعامل باشگاه فولاد همچنین به بخش بانوان و تیم فولاد ب اشاره کرد و اظهار داشت: در فوتبال بانوان برنامه جامع‌تری در حوزه فنی و پشتیبانی تدارک خواهیم دیده تا این تیم جایگاه شایسته‌ای در سطح کشور به دست آورد. تیم فولاد ب نیز زنجیره‌ای متصل به تیم اصلی خواهد بود و از جایگاه مهمی برخوردار است.

حمیدرضا گرشاسبی در پایان خطاب به هواداران فولاد خوزستان گفت: به درخواست باشگاه فولاد و به عشق و احترام هواداران برگشتم. فولاد فقط یک نام نیست، بلکه بخشی از هویت و غرور مردم خوزستان است. با اتحاد، تلاش و حمایت هواداران، روزهای درخشانی در انتظار باشگاه فولاد خواهد بود. پس همه با هم یکصدا خواهیم گفت «یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد».

بیشتر بخوانید: چهره محبوب پرسپولیسی‌ها رسماً به تیم لیگ برتری پیوست +عکس