شناسهٔ خبر: 75751035 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مرادی‌نسب: بهترین روزهای تیم بسکتبال گلنور در راه است

بازیکن پست فوروارد بسکتبال گلنور روند این تیم را رو به رشد دانست و گفت: ما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم، اما مسیر را پیدا کرده‌ایم. قول می‌دهیم با تمام وجود بجنگیم، تیم ‌ما تازه خودش را پیدا کرده و مطمئن باشید بهترین روزهای گلنور در راه است.

صاحب‌خبر -

مهدی مرادی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به روند رو‌ به رشد گلنور در این فصل از مسابقات سوپرلیگ بسکتبال کشور گفت: فضای هدفمند باشگاه باعث شده همه بازیکنان با انگیزه و ایمان بیشتری تمرین کنند.

وی افزود: شروع فصل جدید با گلنور برای من تجربه‌ای متفاوت و هدفمند بوده است. باشگاه مسیرش روشن است و به‌دنبال نتیجه لحظه‌ای نیست، بلکه برای رشد بازیکنان و ساخت یک تیم ماندگار برنامه‌ریزی کرده است.

فوروارد قدرتی گلنوری‌ها ادامه داد: از همان روز اول حس کردم بخشی از یک پروژه جدی هستم، نه فقط یک فصل گذرا. این فضا برای من بهترین فرصت بود تا دوباره باانگیزه به زمین بسکتبال برگردم و به خودم یادآوری کنم چرا هنوز عاشق بسکتبال هستم.

وی درباره روند تیم و تأثیر نتایج اخیر گفت: بعد از چند بازی سخت، یاد گرفتیم به‌جای توجیه، از همدیگر حمایت کنیم و تمرکزمان را روی اصلاح مسیر بگذاریم. نقش مربی تیم در این مقطع خیلی کلیدی بود؛ چون مربی فقط سیستم نمی‌سازد، ذهن می‌سازد. خوشبختانه سرمربی ما با مدیریت درست و اعتمادسازی، روحیه تیم را بالا نگه داشته است.

مرادی‌نسب در پاسخ به این سوال که پیروزی‌های اخیر چقدر به بازیکنان انگیزه داده است اظهار کرد: برد همیشه حس خوبی دارد، اما چیزی که الان برای ما اهمیت بیشتری دارد، باور به کار گروهی است. هر پیروزی حاصل تلاش و اعتماد همه است، از نیمکت تا زمین. این حس تعلق باعث شده تیم یکدست‌تر و باانگیزه‌تر شویم.

وی پیرامون بهبود عملکرد تیم در لحظات حساس مسابقات این گونه اظهارنظر کرد: دقایق پایانی بازی همان جایی است که تفاوت تیم‌ها مشخص می‌شود. ما در تمریناتمان بارها شرایط سخت را شبیه‌سازی کرده‌ایم تا هنگام تصمیم‌گیری در لحظات حساس تمرکز داشته باشیم. همین تمرین ذهنی باعث شده با آرامش و منطق بیشتری بازی کنیم.

بازیکن تیم بسکتبال گلنور همچنین تصریح کرد: نتایج خوب از درون تیم شروع می‌شود، نه از جدول. یاد گرفته‌ایم ابتدا روی قدم‌های کوچک تمرکز کنیم تا به اهداف بزرگ برسیم. اگر همین مسیر ادامه پیدا کند، گلنور به جایگاه واقعی خود خواهد رسید. از باشگاه، کادر فنی، هم‌تیمی‌ها و هوادارانی که در سختی‌ها کنارمان ماندند تشکر می‌کنم. ما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم، اما مسیر را پیدا کرده‌ایم. قول می‌دهیم با تمام وجود بجنگیم، چون تیمی که تا آخر می‌جنگد، هیچ‌وقت شکست‌خورده نیست. تیم ‌ما تازه خودش را پیدا کرده و مطمئن باشید بهترین روزهای گلنور در راه است.

انتهای پیام/174