شناسهٔ خبر: 75740235 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پاکدل: کار سختی در ریاض داریم/ تصور می‌کردیم پسران به جمع چهار تیم برتر برسند

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون هندبال گفت: بازی‌های اسلامی در سطح آسیاست و تیم‌های خوبی در این رقابت‌ها حضور دارند و ما هم کار سختی در ریاض داریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، علیرضا پاکدل پیش از اعزام تیم ملی هندبال به بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در این بازی‌ها لژیونرها را در اختیار نداریم زیرا در هندبال‌دِی نیستیم. پیش از ریاض در تورنمنت تونس شرکت کردیم و امیدوارم با تفکرات خوب رافائل بهترین عملکرد را داشته باشیم. در زمین مسابقه قهرمانی ما مشخص خواهد شد. بازی‌های اسلامی در سطح آسیاست و تیم‌های خوبی چون قطر، ترکیه، بحرین و ترکیه در این رقابت‌ها حضور دارند. در هر صورت کار سختی داریم.

وی افزود: حضور در کشورهای اسلامی به آماده‌سازی تیم ملی هندبال برای مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کویت کمک می‌کند و جوانان می‌توانند خود را محک بزنند و عیار آنها نزد سرمربی تیم ملی مشخص می‌شود.

رئیس فدراسیون هندبال درباره قهرمانی دختران در بحرین، خاطرنشان کرد: دختران ما خارق‌العاده بودند. کمتر کسی می‌توانست قهرمانی را تصور کند. دیدار با چین قهرمان آسیا اوج بازی دختران ما بود. در هر صورت دختران ما مدال ارزشمندی برای کاروان کسب کردند.

وی در خصوص حذف پسران از دور گروهی مسابقات در بحرین، گفت: تصور می‌کردیم به جمع چهار تیم برتر برسیم اما نشد و بعضی از بازیکنان در مسابقات جهانی بودند. در هر صورت در بحرین با وجود اینکه در چین و کویت هم امتیاز شدیم، با یک اختلاف بالا نرفتیم. در حالی که اگر به نیمه‌نهایی صعود می‌کردیم پسران ایران هم می‌توانستند فینالیست شوند. این در حالی است که از نظر سنی ۷۰ درصد بازیکنان تیم ملی پسران ایران زیر میانگین سنی مسابقات بودند. اکثر تیم‌ها بازیکنان جوانان داشتند و اکثر بازیکنان ما زیر ۱۶ سال بودند که در قهرمانی زیر ۱۷ سال آسیا خوش درخشیدند و طلایی شدند.