شناسهٔ خبر: 75729349 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بازی‌های کشورهای اسلامی| حضرتی: شناگران ایران آماده کسب مدال طلا هستند/ قول شناگران برای کسب مدال

سرمربی تیم ملی شنا، پس از صعود سه نماینده کشورمان به فینال رقابت‌های بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، عملکرد شناگران ایران را امیدوارکننده توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سه شناگر ایران به فینال بازی‌های کشورهای اسلامی راه پیدا کردند.

مهرشاد افقری در مرحله نیمه‌نهایی ماده ۵۰ متر پروانه در دسته ۱، خط ۶، با زمان ۲۴ ثانیه و ۴۹ صدم ثانیه به‌عنوان نفر هفتم به فینال رسید.

مهدی‌زاده موفق شد با ثبت رکورد ۱:۰۳:۱۸در‌جایگاه سوم‌ بین ۱۶ نفر حاضر در نیمه‌نهایی بایستد و به فینال این رقابت‌ها صعود کند.

عبدلی نیز در بخش نیمه‌نهایی موفق شد رکورد ۲۲:۵۳ ثانیه را به ثبت برساند و با کسب رتبه اول، به فینال راه یابد.

سامیار عبدلی در این خصوص گفت: رقابت خوبی بود‌ و خوشبختانه موفق شدم در بخش نیمه نهایی رتبه اول را کسب کنم. فردا مسابقه فینال است و امیدوارم که بهترین نتیجه را بگیرم. سخت است که قول مدال طلا را بدهم زیرا همه کشورهای اسلامی حضور دارند ولی من همه تلاشم را می‌کنم تا مدال طلا را بدست آورم. می‌شود گفت که انرژی خودم را ذخیره کردم و رکورد خودم را ثبت نکردم اما همین که نفر اول شدم خوب است.

افقری نیز بیان داشت: کمی از نحوه برگزاری مسابقات گله‌مند هستم زیرا ماده‌ای که شرکت کردم، ۱۰ دقیقه زودتر برگزار شد و این موضوع در برنامه‌ریزی‌های من برای گرم کردن و آماده شدن اختلال ایجاد کرد. با وجود بی‌نظمی‌ها از وضعیت بدنی خودم راضی هستم و امیدوارم که در فینال بتوانم نتیجه بهتری کسب کنم. هدفم کسب سکو‌ است ولی رقبا با آمادگی بالایی به رقابت آمدند؛ با این حال تمام تلاشم را خواهم کرد. نسبت به دوره قبلی که در‌این مسابقات شرکت کردم، سطح بسیار بالاتری را شاهد هستیم و شناگرهایی از کشور‌ مصر آمدند که جزو ۱۶ نفر برتر جهان هستند و سطح‌ مسابقات را بسیار بالا بردند. در کل‌نمی‌توان ریسک کرد و مسابقات را دست کم‌گرفت.

مهدی‌زاده هم اظهار داشت: خدا را شکر توانستم به عنوان نفر سوم به فینال راه پیدا کنم و امیدوارم که در‌ نهایت روی سکو‌ بایستم و رکورد ملی خودم را ثبت کنم. قول مدال می‌دهم و هدفم طلا است ولی نتیجه، هر چیزی که خدا بخواهد می‌شود. سطح مسابقات بسیار بالاست و رقبا تمرینات زیادی را پشت سر گذاشتند. ما هم چیزی از آن‌ها کم‌نداریم و برای مدال خواهیم جنگید.

خشایار حضرتی، سرمربی تیم ملی شنا، پس از صعود سه نماینده کشورمان به فینال رقابت‌های بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، عملکرد شناگران ایران را امیدوارکننده توصیف کرد و از شانس بالای تیم ملی برای کسب مدال سخن گفت.

وی با ابراز رضایت از نتایج روز نخست گفت: خوشبختانه هر سه نماینده ایران که موفق به صعود به مرحله نیمه‌نهایی شده بودند، با عملکردی درخشان به فینال راه یافتند. این نتیجه در مجموع بسیار خوب و امیدوارکننده بود و پیش‌بینی می‌کنم فردا در فینال بتوانیم برای کسب مدال نمایش قابل قبولی داشته باشیم. در هر سه رشته شانس کسب مدال برای کشورمان وجود دارد و امیدوارم با تلاش بچه‌ها بتوانیم طلا را از آن خود کنیم.

سرمربی تیم ملی شنا در ادامه با اشاره به سطح بالای رقابت‌ها افزود: مسابقات سطح فنی بالایی دارد و شناگرانی از کشورهای مصر، الجزایر، ترکیه و قزاقستان که در سطح جهانی نیز مطرح هستند در این دوره حضور دارند. رقابت‌ها در هر سه رشته بسیار فشرده و نزدیک دنبال می‌شود و پیش‌بینی نتیجه آسان نیست. با این حال، ملی‌پوشان ایران با انگیزه بالا وارد فینال خواهند شد.

حضرتی درباره شرایط تیمی و برنامه مسابقات نیز گفت: فردا رقابت‌های تیمی ATP برگزار می‌شود که هشت تیم مستقیماً در فینال بعدازظهر حضور خواهند داشت. در این بخش هم امید زیادی داریم که بتوانیم برای ایران مدال کسب کنیم. شناگران قول داده‌اند تمام توان خود را به کار بگیرند و امیدواریم نتیجه‌ای درخور شأن ورزش ایران رقم بخورد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از بی‌نظمی در برنامه‌ریزی مسابقات عنوان کرد: متأسفانه برنامه مسابقات به‌هم‌ریخته است و زمان‌بندی‌ها تغییر می‌کند. برای مثال قرار بود سامیار ساعت ۱۹:۱۵ برای رقابت حاضر شود اما نزدیک به ساعت ۲۰ به استخر رفت. این فاصله زمانی بین گرم‌کردن و حضور در آب باعث سردی بدن و افت عملکرد شناگر می‌شود. چنین وضعیتی برای سایر شناگران از جمله آراد ومهرشاد نیز رخ داد و همه آن‌ها از ناهماهنگی زمان‌بندی آسیب دیدند.

سرمربی تیم ملی شنا درباره وضعیت میزبانی گفت: از نظر اسکان و تغذیه شرایط قابل قبول است، اما ضعف جدی در بخش برنامه‌ریزی وجود دارد. مسئولان برگزارکننده زمان دقیق مسابقات را اعلام نمی‌کنند و حتی برنامه‌ای که در سایت رسمی منتشر می‌شود با آنچه در عمل اجرا می‌شود تفاوت دارد. این بی‌نظمی در روند آماده‌سازی شناگران تأثیر منفی گذاشته و انتظار می‌رود در روزهای آینده شرایط بهبود پیدا کند.

انتهای پیام/