شناسهٔ خبر: 75724262 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

غزه نسبت به ناپدید شدن بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هشدار داد

صاحب‌خبر -

شفقنا- دکتر علاءالدین العکلوک، رئیس کمیته ملی امور مفقودین در نوار غزه، اعلام کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی باعث شهادت بیش از ۱۰ هزار نفر شده است که هنوز به‌عنوان مفقودین محسوب می‌شوند و زیر آوار ساختمان‌ها و منازل تخریب‌شده باقی مانده‌اند.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «العکلوک در گفت‌وگو با الجزیره گفت که خود او حدود ۵۰ شهید از اعضای خانواده‌اش را از دست داده است که هنوز زیر آوار خانه‌هایشان دفن هستند و آن‌ها را “گورهای جمعی از خرابه‌ها” توصیف کرد. وی سیاست دوگانه جهان در رسیدگی به اجساد اسرای اسرائیلی در غزه را محکوم کرد و افزود که هزاران جسد شهیدان فلسطینی مورد غفلت قرار گرفته‌اند».

وی نوار غزه را به بزرگ‌ترین تجمع گورهای جمعی در جهان تبدیل شده بر اثر جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد و افزود که این بی‌عدالتی و تبعیض آشکار علیه قربانیان غزه است. العکلوک بر ضرورت رسیدگی فوری جامعه بین‌المللی به وضعیت مفقودین و اجساد شهدا تأکید کرد.

رئیس کمیته ملی مفقودین همچنین خواستار تسریع در بازسازی مناطق تخریب‌شده شد و گفت که آغاز این روند باید با پاک‌سازی آوارها و بیرون آوردن اجساد شهدا صورت گیرد تا عدالت انسانی و حقوق قربانیان تا حدی تامین شود.

این خبر را در الجزیره ببینید