شناسهٔ خبر: 75718072 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

۱۰۰ میلیارد تومان پروژه مدیریت شهری در قزوین امسال افتتاح می شود 

برنا_ گروه استانها: شهردار قزوین گفت: تا پایان امسال ۱۰۰ میلیارد تومان شامل چند بازارچه مرکزی، محلی و گل و گیاه و مرکز دام زنده در شهر قزوین افتتاح می شود. برنا_ گروه استانها: شهردار قزوین گفت: تا پایان امسال ۱۰۰ میلیارد تومان شامل چند بازارچه مرکزی، محلی و گل و گیاه و مرکز دام زنده در شهر قزوین افتتاح می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از قزوین؛ در مراسمی با حضور سالار ولایت مدار و فاطمه محمد بیگی نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی، مهدی صباغی شهردار ، موسوی صانع مدیرکل امور مالیاتی قزوین، اعضای شورای شهر بهره برداری از چند پروژه شهری آغاز شد.

۱۰۰ میلیارد تومان پروژه مدیریت شهری در قزوین امسال افتتاح می شود 

مهدی صباغی شهردار قزوین گفت: با افتتاح طرح های مدیریت شهری دنبال ایجاد زنجیره ارزش در خدمت رسانی هستیم و این رویکرد با جدیت ادامه دارد. 

وی افزود: امروز با افتتاح مرکز ساماندهی مشاغل شهری به قشر کارگر ساختمانی و کارگران فصلی و روزمزد توجه کردیم زیرا حضور آنها در کنار خیابانها زیبنده نبود و ساماندهی مشاغل یک ضرورت بود. 

وی افزود: این که یک کارگر صبح تا شب کنار خیابان بایستد تا کاری برایش مهیا شود زیبنده نبود و امروز با تعیین مکانی آبرومند امیدواریم انگیزه کارکردن آنها بیشتر شده و کرامت آنها نیز حفظ می شود و امیدواریم پس از تعیین مکان برای بیمه آنها نیز اقدام شود. 

۱۰۰ میلیارد تومان پروژه مدیریت شهری در قزوین امسال افتتاح می شود 

صباغی تصریح کرد: دو نقطه علاف راستا و بازارچه سپه برای گرفتن خدمات می روند لذا دنبال ایجاد بازارچه هایی بودیم که خدمت رسانی بدون منت و با حفظ کرامت و شخصیت مردم و شهروندان باشد و براحتی خدمت بگیرند. 

شهردار قزوین یادآور شد: نداشتن گذر خوراک از دیگر نیازهای شهری بود که برای آن در چهارراه ولیعصر،اقدام کردیم و در کنار این خدمات شهری ایستگاه دوچرخه هم راه اندازی شد تا به سلامت شهروندان کمک شود. 

وی افزود: جاده باراجین برای سلامت شهروندان بسیار مهم است و با ایجاد ایستگاه دوچرخه به حوزه ورزش هم اهمیت دادیم.

شهردار قزوین افزود:،یکی از بزر‌گترین رسالت‌های ما ساماندهی امور شهری است و باید شهر را خوب نگهداریم و سپس آن را توسعه بخشیم و اگر شهروندان در کارها مشارکت کنند شهری زیبا و امن و توام با رفاه و آرامش و نشاط خواهیم داشت. 

۱۰۰ میلیارد تومان پروژه مدیریت شهری در قزوین امسال افتتاح می شود 

وی گفت: اگر در گذشته یک جریان هدایت شده خواستند به همکاران ما در حوزه خدمات شهری آسیب بزنند و یک دستفروش را بهانه تخریب شهرداری قرار دادند ما امروز با افتتاح این پروژه ها نشان دادیم دنبال ساماندهی مشاغل و دستفروشان هستیم و باید به همه گروهها خدمات دهیم و رسالت داریم به کارگران ساختمانی خدمات بهتری ارائه کنیم.

صباغی تصریح کرد: میدان تره بار و ۱۲ بازارچه محلی و بازار روز را احداث خواهیم کرد و اجرای پروژه های عمرانی را شتاب می دهیم. 

وی گفت: برای گذر خوراک هزینه زیادی نشد و ما فقط ساماندهی کردیم که باید ارزش‌ها هم در استفاده از آن حفظ شود. 

شهردار قزوین از تلاش خبرنگاران در انعکاس خدمات شهری که بدون چشم داشت اطلاع رسانی می کنند تشکر و قدردانی کرد و گفت: افتتاح پروژه های شهری را روزهای شنبه پیش بینی کردیم که نمایندگان هم حضور پیدا کنند. 

صباغی تصریح کرد: این پروژه ها از محل عوارض و مالیات پرداختی مودیان و ارزش افزوده تأمین اعتبار شده است.

وی اظهارداشت: تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه شهری شامل بازارچه های مرکزی ، محلی، بازارچه برکت مهدیه و گل و گیاه افتتاح خواهد شد. 

انتهای پیام