شناسهٔ خبر: 75708020 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

قدرت امروز ایران در عرصه‌های موشکی و پهپادی حاصل مجاهدت‌های پدر صنعت موشکی کشور است

امام جمعه بندرعباس با گرامیداشت سالگرد شهادت سردار شهید حسن تهرانی مقدم، پدر صنعت موشکی کشور گفت: قدرت امروز ایران در عرصه‌های موشکی و پهپادی حاصل مجاهدت‌های این شهید بزرگوار و یارانش است.

صاحب‌خبر -

قدرت امروز ایران در عرصه‌های موشکی و پهپادی حاصل مجاهدت‌های پدر صنعت موشکی کشور است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته اظهارکرد: تقابل ایران و آمریکا یک ماهیت ذاتی دارد که بر پایه اندیشه استقلال‌طلبی شکل گرفته و ملت ایران با تمامی وجود از استقلال خود دفاع می‌کند.

 

وی در ادامه افزود: در عرصه سیاست، مسئولان باید اصول تقوا را رعایت کنند و در روابط اجتماعی نیز آحاد مردم باید با رعایت تقوای رفتاری، جامعه‌ای سالم و باصفا بسازند.

 

امام جمعه بندرعباس عنوان کرد: در محیط خانواده نیز تقوای خانوادگی ضامن استحکام بنیان‌ها و آرامش جامعه است.

 

امام جمعه بندرعباس با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: برپایی مجالس روضه‌های خانگی و جلسات مذهبی از سنت‌های ارزشمند و مؤثر در پیوند‌های اجتماعی است که علاوه بر آثار فرهنگی و اخلاقی، موجب گسترش صمیمیت و شناخت میان همسایگان و اعضای محله‌ها می‌شود.

 

وی همچنین با گرامیداشت سالگرد شهادت سردار شهید حسن تهرانی مقدم، پدر صنعت موشکی کشور، گفت: قدرت امروز ایران در عرصه‌های موشکی و پهپادی حاصل مجاهدت‌های این شهید بزرگوار و یارانش است.

آیت الله عبادی زاده در ادامه افزود: در دوران دفاع مقدس، رزمندگان هوافضا با وجود خطر بمباران دشمن، مأموریت‌های خود را با ایمان و شجاعت انجام می‌دادند و امروز نیز همان روحیه علوی و عاشورایی در میان نیرو‌های جوان و متخصص هوافضا تداوم دارد.

 

وی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در مراسم ۱۳ آبان، گفت: رهبر انقلاب در این بیانات از منظر تاریخی، هویتی و راهبردی به مسئله دشمنی آمریکا با ملت ایران پرداختند و تأکید کردند که ملت ایران با تکیه بر استقلال‌طلبی خود، دیگر زیر بار سلطه بیگانگان نخواهد رفت.

 

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: تقابل ایران و آمریکا یک ماهیت ذاتی دارد که بر پایه اندیشه استقلال‌طلبی شکل گرفته و ملت ایران با تمام وجود از استقلال خود دفاع می‌کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ملت ایران امروز طعم شیرین استقلال را چشیده و دیگر اجازه نخواهد داد دشمنان برایش تصمیم بگیرند؛ رهبر معظم انقلاب چشم‌انداز آینده کشور را در «قوی شدن ایران» ترسیم کردند، قوی شدن در عرصه نظامی، اقتصادی، فرهنگی و علمی که باید با بهره‌گیری از توان جوانان و تولید قدرت از مسیر دانش و فناوری محقق شود.

 

آیت الله عبادی زاده ادامه داد: رهبر انقلاب در تبیین روابط ایران و آمریکا فرمودند که این رابطه تنها در صورتی معنا دارد که آمریکا از حمایت رژیم صهیونیستی دست بردارد و از دخالت در امور کشور‌های منطقه پرهیز کند؛ امری که تحقق آن در شرایط فعلی ممکن نیست.

 

وی در ادامه تأکید کرد: بر این اساس، رابطه با آمریکا بی‌معناست و ملت ایران باید همچنان بر موضع استقلال و عزت خود پایبند بماند.

 

وی در پایان با اشاره به سالگرد ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد دریا» از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: لازم است مسئولان کشور گزارشی شفاف از میزان تحقق این سیاست‌ها ارائه دهند و عملکرد دستگاه‌ها در حوزه اقتصاد دریامحور مورد ارزیابی قرار گیرد.