شناسهٔ خبر: 75702129 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

حضور فرماندار عنبرآباد در غرفه هنرمندان این شهرستان در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی کرمان

فرماندار عنبرآباد با حضور در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی کرمان از غرفه هنرمندان این شهرستان بازدید کرد و بر حمایت و معرفی ظرفیت‌های بومی و اصیل عنبرآباد در سطح ملی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث آریا، همت بلوچی پنج‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ با همراهی مرتضی نیکرو سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان در جریان بازدید از هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی کرمان، با حضور در غرفه این شهرستان از نزدیک از آثار و تولیدات هنرمندان محلی بازدید کرد. 

فرماندار عنبرآباد ضمن گفت‌وگو با هنرمندان حاضر، فعالیت آنان را نمونه‌ای ارزشمند از حفظ و تداوم میراث هنری جنوب استان دانست و بیان کرد: صنایع‌دستی عنبرآباد ریشه در فرهنگ، تاریخ و شیوه معیشت مردم این منطقه دارد و لازم است بیش از گذشته در سطح ملی و بین‌المللی معرفی شود.

او با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این شهرستان در رشته‌هایی همچون بافت حصیری، دست‌سازه‌های برگ نخل و هنرهای سنتی منطقه اظهار کرد: حضور هنرمندان در نمایشگاه ملی کرمان فرصت مهمی برای تبادل تجربه، معرفی توانمندی‌ها و جذب بازارهای جدید است.

بلوچی‌ همچنین بر استمرار حمایت‌های از هنرمندان تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تقویت زیرساخت‌ها، ایجاد بازارچه‌های محلی و توسعه آموزش‌های تخصصی، زمینه رشد هرچه بیشتر صنایع‌دستی عنبرآباد فراهم شود.

لازم به ذکر است غرفه عنبرآباد در این دوره از نمایشگاه ملی صنایع‌دستی کرمان با استقبال بازدیدکنندگان مواجه شده و مجموعه‌ای از تولیدات هنرمندان بومی را به نمایش گذاشته است.

انتهای پیام/