شناسهٔ خبر: 75633223 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کشف محموله ۷۰ میلیارد ریالی لوازم یدکی قاچاق در بندرعباس

فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف محموله بزرگ لوازم یدکی قاچاق خودرو به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در بندرعباس خبر داد.

صاحب‌خبر -

سردار علی‌اکبر جاویدان، اظهار کرد: مأموران انتظامی پاسگاه «گنو» شهرستان بندرعباس در راستای اجرای طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته حین گشت‌زنی در محدوده مجتمع رفاهی «سیب» به یک دستگاه کامیونت ایسوزو مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از خودرو، تعداد هشتاد قلم انواع قطعات و لوازم یدکی خودرو تویوتا شامل گیربکس، دیفرانسیل، کابین و سایر قطعات را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی هرمزگان ارزش این محموله قاچاق را بنا بر نظر کارشناسان اقتصادی، حدود هفتاد میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه دو متهم شامل راننده و سرنشین خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز یکشنبه ۱۱ آبان، جاویدان در پایان بر ادامه قاطعانه طرح‌های مقابله با قاچاق کالا و ارز در سطح استان تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک در زمینه قاچاق، مراتب را به پلیس گزارش دهند.

انتهای پیام