شناسهٔ خبر: 75600963 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نویدکیا: VOR باید برای بازی‌های لیگ برتر قرعه‌کشی شود

قزوین - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: داشتن کمک داور ویدئویی (VOR) بایستی برای بازی‌های لیگ برتر قرعی‌کشی شود تا شاهد عدالت در مسابقات باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، محرم نویدکیا شامگاه جمعه در کنفرانس خبری پس از بازی با تیم شمس‌آذر قزوین، اظهار کرد: من واقعا نمی‌دانم چرا نباید VAR داشته باشیم؟ تنها در این صورت است که شرایط تیم‌هایی نظیر سپاهان و شمس آذر برابر خواهد بود، اگر تعداد کمک داورهای ویدئویی محدود است، لااقل آنها را قرعه‌کشی کنند، ما حاضر بودیم برای این بازی از شهر خودمان تجهیزات را بیاوریم اما به ما اعلام شد که کمک داوران را برای این موضوع نداریم که این مساله به نوعی کج سلیقگی است.

وی ضمن عذرخواهی بابت غیبتش در نشست خبری پیش از بازی، تصریح کرد: امروز تیم ما در نیمه نخست خیلی خوب بازی کرد و موقعیت‌های زیادی را نیز خلق کرد، موقعیت‌های ما و رقیب امروز ۵۰ به ۵۰ بود و تیم رقیب با تعویض‌های متعدد توانست شرایط مناسبی را در ادامه بازی برای خود ایجاد کند.

نویدکیا ادامه داد: هرچند تیم رقیب نیز چند موقعیت برای خود ایجاد کرد اما اگر بازیکنان ما باهوش بودند می توانستیم از فضاهای موجود بهتر استفاده کنیم، در حالی که نفرات ما باید هنگام هجوم بیشتر کار می‌کردند تا بازی را برای خود راحت‌تر می‌کردیم اما در نهایت تیم ما امروز راحت به پیروزی رسید.

وی با بیان اینکه بعضی اوقات روند بازی به دلخواه من نبود، افزود: دوست دارم که توپ های بلند از انتهای زمین زده می‌شد، امروز می‌توانم تیم خود را مدعی واقعی مسابقات لیگ برتر بدانم، امروز از نظر روحی و روانی وضعیت خوبی داشتیم هر چند از فردا بازی های سخت تری را پیش رو خواهیم داشت.

نویدکیا، تعداد مصدومیت زیاد بازیکنان خود را یادآور شد و ادامه داد: به عنوان مثال آلوز را چند هفته نداشتیم در حالی که فوروارد نبود و سانچس هم بیمار بود و تاب و توان ادامه بازی را نداشت، اگر بازیکنان ما تکمیل شوند به طور قطع شرایط بهتری خواهیم داشت.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اضافه کرد: تیم حریف امروز از ما خیلی جلوتر بود، هر چند ضربات ایستگاهی به دست آوردند اما خیلی خطرناک ظاهر نشدند، تیم ما نیز نوسان‌هایی داشت تا جایی که در چهار هفته نخست تنها ۲ امتیاز کسب کرده بودیم که همین مساله کار ما را در ادامه بسیار دشوار کرد.

تیم های شمس آذر قزوین و سپاهان اصفهان در هفته نهم رقابت های لیگ برتر از ساعت ۱۸ امروز در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سردار آزدگان برابر هم قرار گرفتند که در پایان، تیم میهمان توانست با گل دقیقه ۲۵ رضاوند به پیروزی برسد.

تیم شمس آذر قزوین در هفته دهم رقابت های لیگ برتر پنجشنبه هفته آینده میهمان ملوان بندر انزلی خواهد بود و دیدار تیم سپاهان اصفهان با استقلال تهران نیز هنوز مشخص نشده است.