شناسهٔ خبر: 75525962 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

زن جوان پس از ۲۷ سال انتظار شناسنامه‌دار شد

زن جوان با پیگیری دستگاه قضایی پس از ۲۷ سال انتظار در بستک هرمزگان صاحب شناسنامه شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین،سیامک ابراهیمی رییس حوزه قضایی بستک اعلام کرد: در جریان دیدار مردمی رییس‌کل دادگستری هرمزگان در شهریور امسال، فردی با اعلام این که از بدو تولد تاکنون شناسنامه نداشته است، مشکل خود را مطرح و از دستگاه قضایی درخواست کمک کرد.

ایرنا در خبری نوشت: به دستور رییس‌کل دادگستری هرمزگان و با قید فوریت، بررسی و پیگیری این موضوع در دستور کار مسئولان قضایی قرار گرفت و مشخص شد که این فرد ایرانی بوده و والدین وی در زمان تولد فوت کرده‌اند و به دلیل عدم پیگیری بستگانش برای انجام امور ثبتی، صدور شناسنامه برای او طی سال‌های گذشته انجام نشده بود.

پس از طرح موضوع در شورای تامین  بستک و موافقت اعضا، هماهنگی‌های لازم با اداره ثبت‌احوال انجام شد و صبح امروز شناسنامه این فرد پس از صدور به وی تحویل داده شد.

۲۲۳۲۱۷