شناسهٔ خبر: 75513452 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

فیلم | از مطبخ تا آشپزخانه | روایتی از انواع خورشت‌ها و پلوهای تهران قدیم

روایت طبخ و طعم غذای تهران قدیم، ماجرایی شنیدنی است؛ یخنی‌ها، چغرتمه‌ها، فسوجان‌ها، متنجن‌ها، مسمن‌ها، کباب‌ها و پلوهای رنگارنگی که با انواع ادویه‌های خوش‌عطر، طعم‌دار می‌شد. ادویه‌هایی که در اصطلاح قجری به «آچار» معروف بود و قدر و اندازه‌اش در غذا، نشان از تبحر آشپز داشت.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین - سمیرا باباجانپور : در شصت‌وچهارمین نشست پژوهشی مرکز تهران‌پژوهی مؤسسه‌ همشهری، که با حضور حمید شاهین‌پور (پژوهشگر و کارشناس غذا)، شهرام شجاعی (استاد آشپزیِ ملل) و محمود منیعی (تهران‌پژوه) برگزار شد، آشپزی تهران و تفاوت آشپزی دربار و مردم عامه، تأثیر مهاجران ایرانی و خارجی بر غذای تهران و غذاهای فراموش‌شده‌ پایتخت مورد بررسی قرار گرفت.

گفت‌وگوی این کارشناسان را در فیلم زیر ببینید.