شناسهٔ خبر: 75499700 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

کمبود زمین سد راه توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجان

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به کمبود زمین و زیرساخت‌های اولیه برای استقرار شرکت‌های فناور گفت: در برخی استان‌های کشور پارک‌های علم و فناوری با وسعت‌های چند صد هکتاری وجود دارد، اما در زنجان چنین افقی هنوز محقق نشده است.

صاحب‌خبر -

کمبود زمین سد راه توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احسان خواصی، رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان، با اشاره به استعداد‌های انسانی استان در حوزه علمی و فناوری، اظهار کرد: سطح نیروی انسانی در استان زنجان از متوسط به بالا بوده و این موضوع جای خوشحالی دارد.

وی بزرگ‌ترین مانع توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در استان را کمبود زمین و زیرساخت‌های اولیه برای استقرار شرکت‌های فناور دانست و ادامه داد: در برخی استان‌های کشور پارک‌های علم و فناوری با وسعت‌های چند صد هکتاری وجود دارد، در حالی که در زنجان چنین افقی هنوز محقق نشده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با انتقاد از مدل‌های کوتاه‌مدت و پراکنده در خصوص راه اندازی و توسعه این پارک که در گذشته اجرا شده‌اند، اظهار داشت: پارک‌هایی که به صورت منفصل و بدون چهارچوب مشخص ایجاد شده‌اند، نمی‌توانند پاسخگوی نیاز‌های واقعی شرکت‌های فناور باشند. باید پارک‌هایی علم و فناوری با ساختار منسجم و مستقل ایجاد شود تا بتوان از مزایای قانونی بهره‌مند شد.

خواصی تأمین زمین مناسب برای توسعه پارک علم و فناوری استان از دغدغه‌های عمده برشمرد و افزود: اگر بتوانیم زمین مناسب برای این منظور در استان زنجان آماده کنیم، قطعاً کار بیهوده‌ای نکرده‌ایم و خیر و برکت آن برای استان ملموس خواهد بود.

وی از دانشگاه‌ها و نهاد‌های دولتی خواست تا در صورت داشتن زمین مناسب در داخل شهر، همکاری لازم را برای تحقق این هدف داشته باشند.

رییس پارک علم و فناوری زنجان با بیان اینکه ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در استان فعال است، گفت: رتبه استان به لحاظ تعداد این شرکت‌ها در کشور ۱۴ است.