به گزارش قدس، اصغر محرابی با اشاره به اینکه برداشت انار بجستان تا اواسط آذرماه ادامه دارد، افزود: طبق پیش بینی ها، امیدواریم افزون بر ١۶ هزار تن محصول انار در این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخل و خارج از استان خراسان رضوی شود.
وی بیان کرد: بیشترین سطح زیر کشت انار بجستان در بخش مرکزی است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بجستان انواع انار تولیدی بجستان را شامل «شیشه کب، بجستانی و خزر» ذکر کرد و گفت: از میوه انار محصولات جانبی از قبیل آب انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار تهیه میشود و از پوست این محصول نیز برای تهیه رنگهای سنتی و طبیعی استفاده میشود.
محرابی تصریح کرد: انارهای درجه دو و سه که حدود ٣٠ درصد از تولید باغ های این شهرستان را شامل میشود در کارگاههای خانگی فرآوری و به محصولاتی مانند رب انار، آب انار، لواشک انار، ناردون تبدیل و به بازار عرضه میشود.
وی کرم گلوگاه را مهمترین آفت باغات انار برشمرد و ادامه داد: این آفت موجب پوسیدگی میوه انار می شود و برای مبارزه با آن باید محصول آفت زده از کف باغ جمع آوری و سوزانده شده و با رعایت بهداشت و عملیات مدیریت فنی باغ، با این آفت مقابله کرد.