شناسهٔ خبر: 75475614 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ونس: تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری «احمقانه» بود

معاون ترامپ که برای نظارت بر آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی به سر می برد گفت که دو طرف به آتش بس احترام می گذارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: اسرائیل و حماس با وجود برخی استثنائات، به آتش بس احترام می‌گذارند و توافق پابرجاست

وی با تاکید براینکه هیچ نیروی آمریکایی در نوار غزه مستقر نخواهد شد، گفت: ایالات متحده به توافق آتش بس متعهد است

ونس گفت: پیام ما به اسرائیلی‌ها لزوم حفظ توافق آتش‌بس بود.

وی تصمیم کنست(پارلمان صهیونیستی) برای الحاق کرانه باختری را یک «ترفند سیاسی احمقانه» خواند و تاکید کرد: کرانه باختری الحاق نخواهد شد. من شخصاً آن را نوعی توهین می‌دانم. کرانه باختری قرار نیست به اسرائیل ملحق شود.»

وی افزود: «سیاست دولت ترامپ این است که کرانه باختری به اسرائیل ملحق نشود. این سیاست ما همچنان ادامه خواهد داشت.»

او در باره بازسازی غزه نیز گفت: می‌توانیم مناطقی را که حماس در آنها حضور ندارد، بازسازی کنیم، اما هنوز خیلی زود است. امیدواریم رفح را ظرف دو یا سه سال بازسازی کنیم.

انتهای پیام

برچسب‌ها: