شناسهٔ خبر: 75445718 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی جوانان؛ رحیمی: با همدلی به پیروزی رسیدیم

تهران- ایرنا- ملی‌پوش والیبال جوانان گفت: در بازی مقابل قطر با همدلی به پیروزی رسیدیم و بازی خوبی برابر این تیم انجام دادیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمدامین رحیمی پس از بُرد تیم ملی والیبال پسران برابر قطر در بازی‌های آسیایی جوانان، اظهار داشت: بازی خوبی بود و کار سختی پیش رو نداشتیم. در این بازی با همدلی و نمایش خوبی که داشتیم حریف را شکست دادیم.

وی ادامه داد: همه تیم ها برای برد آمده‌اند و قطعا برخی تیم‌ها بازیکنان بهتری در اختیار دارند؛ ما هم برای قهرمانی آمده‌ایم. در این دوره از بازی‌ها پاکستان حریف اصلی ماست و شاید مقداری اذیت‌مان کند.

بازیکن تیم والیبال جوانان ایران گفت: امیدوارم تمامی زحمات مربیان و خانواده را جبران کنم؛ درست است که قهرمانی ذره‌ای از این زحمات را جبران نمی‌کند اما حداقل می‌تواند باعث خوشحالی آنها شود.

گفتنی است تیم والیبال جوانان ایران با صعود به مرحله دوم گروهی با تیم‌های چین، تایلند و اندونزی همگروه شد که با توجه به برد ۳ بر صفر مقابل چین در دور اول گروهی، نتیجه این بازی در دور دوم لحاظ خواهد شد و شاگردان عادل غلامی در مرحله بعد، فقط با تایلند و اندونزی روبرو خواهند شد.

در پایان مرحله دوم گروهی تیم‌های اول تا چهارم گروه E با تیم‌های اول تا چهارم گروه F به صورت ضربدری (اول با چهارم، دوم با سوم و... ) بازی خواهند کردند و چهار تیم برتر جواز حضور در نیمه‌نهایی را به دست می‌آورند. به این ترتیب تیم والیبال جوانان ایران تا رسیدن به سکوی قهرمانی بازی‌های آسیایی جوانان، ۵ بازی دیگر پیش رو دارد.