شناسهٔ خبر: 75422598 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

تولید ۳۰ درصد گوشت مرغ در زنجیره های ارزش/ صادرات تخم مرغ برقرار است

تهران - ایرنا - معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: ۳۰ درصد تولید گوشت مرغ در بیش از ۶۵ زنجیره صنعت طیور صورت می گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، محمد ابراهیم حسن نژاد روز دوشنبه در سی و سومین وبینار آموزشی - تخصصی روابط عمومی ها افزود: حلقه های مربوط به زنجیره های تولید در صنعت طیور در کشور ساماندهی شده اند و این زنجیره ها از تأمین خوراک، جوجه‌ریزی، پرورش تا کشتار و عرضه را پوشش می‌دهند.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: با تسهیل گری و سرمایه گذاری که بخش خصوصی در سال های اخیر انجام داده است، زنجیره های تولید در صنعت طیور در حال افزایش است و این زنجیره های تولید می توانند مشکل تکنولوژی را به حداقل برسانند و بهره وری را بالا ببرند.

حسن نژاد با بیان این که در سال گذشته بیش از سه میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید شد تصریح کرد: این افزایش تولید حاصل برنامه ریزی و مشارکت و همکاری بخش خصوصی و تشکل ها است.

تولید ماهانه ۱۱۰ هزارتن تخم‌مرغ در کشور

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره تولید تخم مرغ گفت: ماهانه حدود ۱۱۰ هزار تن تخم‌مرغ در کشور تولید می‌ شود که این میزان بیش از نیاز داخلی است و بخشی از آن به‌منظور تنظیم بازار داخلی صادر می‌شود.

صادرات تخم مرغ با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی

حسن نژاد تصریح کرد: صادرات فعلی تخم‌مرغ بیشتر با هدف تنظیم‌گری بازار داخلی و حمایت از واحدهای تولیدی انجام می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند در فصول پرمصرف، سطح تولید خود را حفظ کنند.

وی اظهارداشت: سالانه بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تخم‌مرغ در کشور تولید می‌شود و حلقه‌ های تولید از سطح اجداد تا تولید نهایی با برنامه‌ ریزی منظم در حال فعالیت هستند.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت‌های بالای سرمایه‌گذاری در کشور افزود: برای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها باید برنامه‌ریزی دقیقی در حوزه تولید و صادرات انجام شود و در بخش نهاده‌ها نیز تلاش می‌کنیم از مسیرهای عرضه با نرخ آزاد نیز برای توسعه صادرات استفاده کنیم.