شناسهٔ خبر: 7482987 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

داعش مسئولیت انفجار مسجد «الموید» صنعاء را بر عهده گرفت

گروه تروریستی تکفیری داعش در بیانیه‌ای مسئولیت دو انفجار در مسجد «الموید» صنعاء را که ۷۰ کشته و زخمی بر جای گذاشت، بر عهده گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از شبکه اسکای نیوز، گروه تروریستی تکفیری داعش در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسئولیت انفجار انتحاری در مسجد «الموید» در شمال صنعاء را که 20 کشته و 50 زخمی بر جای گذاشته است، بر عهده گرفت.

عناصر تروریستی شامگاه چهارشنبه هنگام اذان مغرب، مسجد «الموید» در خیابان تلویزیون منطقه «الجراف» در شمال شهر صنعاء را منفجر کردند.

 لحظاتی پس از انفجار اول، دومین انفجار در نزدیکی این مسجد با هدف ممانعت از انتقال زخمی‌ها به بیمارستان رخ داده است.  بر اساس این گزارش، انفجار دوم هنگامی رخ داد که نیروهای امدادی در حال انتقال کشته‌ها و مجروحان این حادثه بودند.

سخنگوی وزارت بهداشت یمن گزارش داد که در این دو انفجار 20 نفر از نمازگزاران شهید و 50 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

انتهای پیام/ح