شناسهٔ خبر: 74817625 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

آقای تاجرنیا حق دارید از این باخت عصبانی باشید؛

ابوالقاسم پور: پارسال که بازیکن بارسا و رئال نداشتید، بهتر بازی کردید

معاون ورزشی باشگاه استقلال خوزستان به خبرگزاری دانشجو گفت: استقلال تهران سال گذشته بازیکنان رئال مادرید و بارسلونا را نداشت بهتر جلوی ما بازی کرد، پول هیچ‌وقت موفقیت نمی‌آورد.

صاحب‌خبر -
ابوالقاسم پور: پارسال که بازیکن بارسا و رئال نداشتید، بهتر بازی کردید

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، برد دیشب استقلال خوزستان مقابل استقلال تهران حاشیه ها و ماجراهای فراوانی برای فوتبال ما ایجاد کرده است. پس از پایان بازی، علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال تهران، با انتقاد از شرایط میزبانی استقلال خوزستان گفت:
«حریف شرایط را برای یک بازی جوانمردانه فراهم نکرد. شب زیبایی برای فوتبال نبود و باعث تأسف است.»

در واکنش به این اظهارات، بهنام ابوالقاسم‌پور، معاون ورزشی باشگاه استقلال خوزستان، به خبرگزاری دانشجو گفت:
«آقای تاجرنیا به این راحتی از واژه ناجوانمردانه استفاده نکنید. شرایط و رقابتی نابرابر را شاهد بودیم. بازی تیم های به شدت پولدار و به شدت بی‌پول لیگ برتر که به دلیل شایستگی کادر فنی و کیفیت و غیرت بازیکنان ما، به سود نماینده شایسته استان خوزستان تمام شد. ما تمام کمبودها را با غیرت بازیکنانمان پوشش دادیم و یک بازی برابر انجام دادیم. نیمه اول کاملاً در اختیار ما بود. همه دیدند که شما با بازیکنان چند میلیون دلاری‌تان کاری از پیش نبردید، در حالی که ما با احتساب وقت های اضافه، 30 دقیقه نیمه دوم را با یک یار کمتر بازی کردیم. نابرابری رقابت جایی است که تیمی پول خرید آب معدنی ندارد و حریفش، غرق در پول است. 

ابوالقاسم‌پور در ادامه اظهاراتش درباره اختلاف شرایط دو تیم گفت:
«عارف آقاسی 120 میلیارد گرفته، مهاجم تیم ما یک میلیارد تومان گرفته. دروازه‌بان ما زیر 20 سال است و 300 میلیون قرارداد دارد؛ اما دروازه‌بان شما بالای 38 سال دارد و 2 میلیون یورو گرفته! شما بازیکن از بارسلونا با 4 میلیون یورو آوردید، در حالی که بازیکنان ما همه از بچه‌های بااستعداد بومی و شاگردان همین منطقه هستند و قرارداد بالای 10 میلیارد تومان ندارند. 
آقای تاجرنیا، شما در چنین رقابتی شکست خوردید و به دلیل اینکه این شکست مقابل تیم بی پول ما برای شما بسیار سنگین بود، چنین حرف هایی زدید. آقای تاجرنیا، پول هیچ‌وقت موفقیت نمی‌آورد. سال گذشته که بازیکنان بارسا و رئال را نداشتید، فشار تیمتان روی تیم ما بیشتر از بازی دیروز بود. ما با وجود همه کمبودها جنگیدیم و نشان دادیم فوتبال فقط خریدهای گرانقیمت نیست؛ بلکه استعداد هم نقش دارد.»

انتهای پیام/