شناسهٔ خبر: 73958261 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار آذربایجان غربی:

عقب‌ماندگی سرانه فضای آموزشی در آذربایجان‌غربی مرتفع شود

استاندار آذربایجان غربی با ابراز تاسف از عقب ماندگی سرانه فضای آموزشی در استان گفت: این عقب‌ماندگی در سرانه فضای آموزشی قابل قبول نبوده و باید هرچه سریع‌تر جبران شود.

صاحب‌خبر -

رضا رحمانی ۲۹ تیر در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، کمبود ۸ هزار کلاس درس در استان را غیرقابل قبول دانست و گفت: باید از ظرفیت خیرین در ارتقای سرانه فضای آموزشی استان استفاده کرد. 

وی خواستار احصای مناطق مورد نیاز برای احداث مدرسه شد و گفت: برای احداث تک تک مدارس باید برنامه‌ای جامع تهیه و گزارش شود. 

استاندار در خصوص احداث هنرستانها نیز افزود: احداث هنرستان‌ها براساس نیازهای منطقه انجام شود. 

رحمانی همچنین خواستار توجه بیشتری به مسائل پرورشی و پژوهشی در مدارس شد. 

رسول مقابلی، فرماندار ارومیه نیز خواستار توجه به آموزش‌ها در کلاسهای فوق برنامه در مدارس شد و گفت: فعالیت‌ها و فوق برنامه‌ها در مدارس باید پربارتر و تاثیرگذار باشد. 

علی اکبر صمیمی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت ۲۱ مدرسه نمونه دولتی در مقاطع متوسطه اول و دوم در ۹ شهرستان استان گفت: ۵ هزار و ۴۷۲ دانش آموز در این مدارس به تحصیل مشغول هستند. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه مقرر شده ۵۰ درصد آموزش‌ها به سمت هنرستان‌ها سوق یابد، خواستار زمین برای احداث هنرستان‌های صنعتی در استان شد. 

وی با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان در مدارس نیز تصریح کرد: امسال ۸۰ مدرسه در استان برای اجرای طرح مذکور، به عنوان مدرسه هدف تعریف شدند. 

صمیمی با اشاره به ارائه تسهیلات بانکی برای فرهنگیان، گفت: بدنبال انعقاد قرارداد بین بانک‌های عامل هستیم تا فرهنگیان از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

همچنین پیام صدقی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این جلسه با اشاره به پروژه‌های در دست احداث استان در راستای نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی اظهار کرد: ۲۷۱ پروژه در قالب ۱۵۸۳ کلاس درس با پیشرفت‌های فیزیکی مختلف در دست اجراست. 

وی با اشاره به ۹۵ پروژه با ۴۹۴ کلاس درس نیمه‌تمام در استان گفت: ۱۱۰ کلاس درس در قالب ۲۱ پروژه تا هفته دولت امسال و تا مهر نیز ۴۴ پروژه با ۲۳۰ کلاس تحویل آموزش و پرورش استان می‌شود. 

صدقی با اشاره به اجرای ۵۳ پروژه در راستای حذف مدارس کانکسی با ۷۸ کلاس درس و پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصد افزود: در راستای حذف مدارس کانکسی تاکنون ۲۰ پروژه با ۲۸ کلاس افتتاح شده است و تا آخر شهریور امسال نیز ۲۵ پروژه در قالب ۳۹ کلاس درس افتتاح می‌شود. 

وی اجرای آسفالت مدارس، ایجاد شاداب سازی و بهبود فضای آموزشی، تکمیل مدارس نیمه تمام و تکمیل پروژه‌های زلزله خوی را رویکرد نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اعلام کرد.

انتهای پیام