سردار حسن مومنی در گفتوگو با ایسنا در توضیح بیشتر گفت: امداد جادهای توسط نیروهای امدادی مانند پلیس، اورژانس و هلال احمر همه روزه در حال انجام است و اگر خودرویی یا فردی در جادهها دچار مشکل شود یا تصادف کند با تماس با این ارگانها میتواند تقاضای کمک و امدادرسانی داشته باشد.
وی افزود: یکی از مسائلی که در حال حاضر در جادهها با مشکل مواجه است، بحث آتش نشانی در جادههاست، یعنی اگر خودرویی دچار حریق در جاده شود امدادرسانی به آن با مشکل مواجه است.
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: نیروهای امدادی با تمام توان و ظرفیت خود در جادهها حضور دارند و به صورت ۲۴ ساعته در پایگاههای جادهای پلیس، هلال احمر و اورژانس مستقر هستند، هرچند من معتقدم تعداد این پایگاهها نیز باید افزایش پیدا کند.
مومنی گفت: بحث تجهیزات و خودرو در امور امدادی بسیار اهمیت دارد و امیدواریم که با تصمیماتی که در دولت گرفته میشود، هم ناوگان جدید اضافه شود و هم خودروهای قبلی نوسازی شوند تا کار امدادرسانی سریعتر و بهتر انجام شود.
وی با اشاره به موضوع اطفای حریق در جادهها افزود: خودروهای آتش نشانی همگی در شهرها حضور دارند و اگر در جادهای خودرویی یا مکانی دچار حریق شود، قطعا خودروهای آتش نشانی با تأخیر به محل میرسند که این حقیقتی است که باید پذیرفت.
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا اظهارکرد: من معتقدم برای حل این مشکل باید پایگاههای امدادی موجود، به خودروهای اطفای حریق نیز مجهز شده و نیروهای آن نیز آموزشهای لازم را ببینند.
انتهای پیام