شناسهٔ خبر: 73918515 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر صمت: صدور پروانه‌های بهره‌برداری صنایع پرآب بر ممنوع شد

همدان-ایرنا- معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اقدامات وزارت صمت برای صنایع پرآب بر گفت: در این راستا صدور پروانه‌های بهره‌برداری و مجوزهای ساخت این گونه صنایع را به دلیل کم آبی در کشور ممنوع و در برخی موارد محدود و نیازمند تشریفات خاص کرده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، ابراهیم شیخ روز پنجشنبه در بازدید از صنایع تولیدی شهرستان بهار اظهار کرد: در بخش‌مرکزی کشور که با محدودیت منابع آبی مواجه هستیم انتقال آب از خلیج فارس را برای استفاده صنایع در دستور کار قرار دادیم.

معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: شهرستان بهار ظرفیت بسیار خوبی در مواد غذایی دارد که در همین رابطه زنجیره‌های تکمیل مواد غذایی را با کمک وزارت جهاد کشاورزی و بانک‌ها در شهرستان بهار توسعه خواهیم داد.

شیخ، عمده مشکل صنعتگران شهرستان بهار را تامین منابع مالی به ویژه تامین سرمایه در گردش برای توسعه فعالیت آنان و راه‌اندازی خطوط جدید تولید آنان دانست و افزود: با بانک‌های تخصصی مانند بانک کشاورزی، بانک صنعت و معدن و بانک‌های تجاری که خود صنعتگران در این بانک‌ها کار می‌کنند و کسب و کار دارند و حد اعتباری داده‌اند با ارتقا حد اعتباری مشکلات سرمایه در گردش و سرمایه برای احداث خطوط تولید جدیدشان را برطرف خواهیم کرد.

معاون وزیر صمت: صدور پروانه‌های بهره‌برداری صنایع پرآب بر ممنوع شد

وی گفت: در بخش‌هایی از کشور هم ممنوعیت و محدودیت استفاده از چاه‌ها را در دستور کار قرار دادیم اما به هر حال مهم‌ترین کار بهینه‌سازی مصرف آب خواهد بود ضمن اینکه ۹۰ درصد از مصرف آب در بخش کشاورزی اتفاق می‌افتد.

پروژه در حال احداث واحد فرنچ فرایز سیب‌زمینی، بازدید از شرکت صنایع غذایی در زمینه فرآوری و بسته‌بندی انواع ترشیجات، شوریجات، خیارشور و محصولات کنسرو از جمله واحدهایی بود که در این سفر در شهرستان بهار معاون وزیر صمت از آن بازید میدانی بعمل آورد.

در این سفر نشست با فعالان اقتصادی و بررسی مشکلات واحدهای صنعتی نیز در دستور کار قرار دارد.