شناسهٔ خبر: 73917332 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون استاندار:

بازاریابی دقیقی برای صادرات محصولات فارس به کشورهای حاشیه خلیج فارس صورت گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به فرصت‌های موجود در کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه برای صادرات محصولات، گفت: بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها نیازمند بازاریابی دقیق و سرمایه‌گذاری مشترک است.

صاحب‌خبر -

مسعود گودرزی امروز، ۲۶ تیر در جریان بازدید از یک واحد تولیدی لبنی در استان فارس، با تأکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در رشد اقتصادی، خواستار برنامه‌ریزی برای استفاده از بازارهای خارجی شد.

وی با بیان اینکه حضور دولت در حوزه سرمایه‌گذاری باید محدود باشد، افزود: مدیریت بازار باید از مسیر عرضه و تقاضا صورت گیرد و مداخلات دستوری در این زمینه نتیجه مطلوبی به همراه ندارد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس تأکید کرد: افزایش حلقه‌های زنجیره تولید، عامل مهمی در بهبود بهره‌وری و پایداری بازار است.

وی درباره توسعه صادرات نیز بیان کرد: ارسال محصولات به دیگر استان‌ها تهدیدی برای بازار داخلی نیست و نباید حساسیتی ایجاد کند.

گودرزی با اشاره به ظرفیت کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه گفت: این بازارها بستر ارزشمندی برای رشد اقتصادی استان محسوب می‌شوند و برای بهره‌گیری از آن‌ها باید بازاریابی اصولی در دستور کار قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس همچنین نظام تأمین مالی صنایع را نیازمند بازنگری دانست و گفت: بانک‌ها توان تأمین همه منابع مالی را ندارند و باید به دنبال روش‌های مکمل بود.

وی ایجاد هسته‌های پیشران توسعه در صنایع را از ضرورت‌های مهم خواند و افزود: این موضوع باید در طرح‌های توسعه‌ای به‌طور ویژه دیده شود و دولت در این زمینه حساسیت دارد.

گودرزی در پایان تصریح کرد: زنجیره تولید باید تا رسیدن محصول به دست مصرف‌کننده تکمیل شود. با توجه به سفر پیش‌روی رئیس‌جمهوری به فارس، طرح‌های توسعه‌ای باید آماده ارائه باشد تا بستر تحقق شرایط مناسب برای رشد اقتصادی فراهم شود.

انتهای پیام