شناسهٔ خبر: 73901158 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نایب‌ رئیس شورای شهر اصفهان:

ظرفیت‌های مالی و انسانی شهر اصفهان پشتوانه‌ای برای مدیریت موفق بحران است

نایب‌ رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به منابع مالی و انسانی قابل توجه شهر اصفهان گفت: این ظرفیت‌ها می‌تواند پشتوانه‌ای مطمئن برای تحقق برنامه‌های پدافند غیرعامل و مقابله با انواع بحران‌ها باشد و افزود که مردم به‌عنوان بازیگران اصلی این فرایند، نقش راهبری را برعهده دارند.

صاحب‌خبر -

سید امیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمادگی مدیریت شهری اصفهان در رویارویی با بحران‌ها و پدافند غیرعامل اظهار کرد: دستگاه‌های شهری و زیرساخت‌های مربوط به شهرداری باید در حوزه پدافند غیرعامل از جمله زیرساخت‌ها، تأمین انرژی و فضاهای خدمت‌رسانی به مردم، آماده و توانمند باشند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات در این حوزه، توانایی جایگزینی سیستم‌ها و تجهیزاتی است که به مردم خدمات ارائه می‌کنند، به‌گونه‌ای که در مواقع بحران، جایگزین‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفته شده باشد و افرادی که مسئول خدمت‌رسانی هستند، جانشین‌های اول و دوم خود را داشته باشند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اهمیت تجهیز شهرداری در حوزه‌هایی همچون آتش‌نشانی و آواربرداری تاکید کرد: تجهیزات و نیروهای این بخش‌ها باید در آمادگی کامل به سر ببرند تا در مواقع بحرانی بتوانند به بهترین شکل ممکن عمل کنند.

سامع گفت: مباحث مربوط به پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در برابر خطراتی همچون زلزله و سیلاب همواره از اولویت‌های مدیریت شهری است.

وی ادامه داد: شهرداری، مدیریت شهری و دیگر دستگاه‌های مرتبط باید ضمن آمادگی لازم، اطلاع‌رسانی مناسب را نیز به مردم ارائه دهند تا شهروندان در فضای منازل خود، با پناهگاه‌ها و مکان‌های اضطراری شهری آشنا باشند و آمادگی لازم را داشته باشند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی نقش اساسی در مدیریت بحران‌ها دارد و ما شاهد بوده‌ایم که از گذشته تاکنون گروه‌های مردمی همچون بسیج، مساجد و خیران در شرایط مختلف، از جمله دوران کرونا و جنگ تحمیلی، همکاری و آمادگی لازم را برای رویارویی با بحران‌ها به‌دست آورده‌اند.

سامع با اشاره به ظرفیت‌های انسانی، مالی و خدماتی شهر اصفهان گفت: این شهر دارای منابع غنی و ظرفیت بالایی در این زمینه‌ها است و مردم نقش پیشرو و راهبری در مقابله با بحران‌ها ایفا می‌کنند.

وی اظهار داشت: مدیریت شهری با برگزاری جلسات تخصصی در حوزه‌های فرهنگی، فرهنگسراها و مساجد تلاش می‌کند شبکه کمک‌رسانی و مشارکت مردمی را در مواقع بحران تقویت کند تا در برابر حوادث طبیعی یا سایر مشکلات احتمالی، آمادگی کامل وجود داشته باشد.