شناسهٔ خبر: 72350860 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کشف ۵ هزار نان یارانه‌ای خشک در دورود

فرمانده سپاه ناحیه دورود گفت: ۵ هزار نان یارانه‌ای در انبار برای مصرف دام در محدوده خارج از شهرستان کشف شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فرمانده سپاه دورود گفت: با توجه به گزارش مردمی و رصد شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه اطلاعات سپاه دورود و با هماهنگی دادستان و همکاری فراجا یک انبار که حجم زیادی نان در آن ذخیره شده بود کشف گردید.
 
سرهنگ محمود یوسفوند افزود: اطلاعات سپاه شهرستان پس از ورود به انبار با حجم قابل توجهی از نان‌های کشف شده که به صورت سالم در محل انبار، خشک شده بود و در حال خرد شدن و تبدیل برای استفاده دامداری‌ها بود مواجه شدند.
 
سرهنگ یوسفوند ادامه داد: با ورود قاطعانه دستگاه قضایی، سربازان گمنام در اطلاعات سپاه و فراجا با عوامل این باند که اقدام به دریافت نان تازه از نانوایی‌ها و خشک کردن دسته‌ای آنها می‌کردند برخورد و متخلفین به دادستانی شهرستان معرفی شدند.
 
سرهنگ یوسفوند در پایان اظهار داشت: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف در خصوص احتکار، گرانفروشی، کم فروشی و یا موارد مشابه را به شماره ۱۱۴ اعلام کنند.