شناسهٔ خبر: 71612550 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترامپ، تحریم‌ها علیه روسیه را تمدید کرد

مسکو- ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی اعمال تحریم ها علیه روسیه را به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از ریانووستی، فرمان اجرایی تحریم‌ها علیه روسیه به شماره ۱۳۶۶۰ نخستین بار ۶ مارس ۲۰۱۴ توسط ایالات متحده آمریکا امضا شد.

باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا در این سند تحریم هایی را علیه افراد و نهادهایی که ادعا می شود مسئول نقض حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین هستند، اعمال کرد.

مفاد این فرمان اجرایی همچنین افرادی سفر را برای افراد خاص و کسانی که مسئول الحاق کریمه به روسیه هستند، اعمال می‌کند.

به گزارش ایرنا، تمدید تحریم های روسیه در حالی است که روسیه و آمریکا، روند مذاکرات خود را برای حل و فصل مسائل دوجانبه و مناقشه اوکراین آغاز کرده‌اند.

آخرین دور مذاکرات نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول حوالی ساعت ۱۶:۳۰ به وقت مسکو (۱۷ به وقت تهران) روز پنجشنبه نهم اسفندماه ۱۴۰۳ پس از ۶ ساعت و نیم گفت‌وگوی طرفین درباره عادی سازی روند فعالیت سفارتخانه‌های دو کشور به پایان رسید.

این گفت‌وگوها پس از آن انجام شد که مسکو و واشنگتن، مذاکرات ۳۰ بهمن‌ماه هیأت‌های بلندپایه خود به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور در ریاض پایتخت عربستان را مثبت ارزیابی کردند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در تماسی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو و برای دیدار حضوری توافق کردند. وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا نیز شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تماس تلفنی بر پایبندی خود را به همکاری برای حل و فصل مسائل دوجانبه، مناقشه اوکراین و همچنین فلسطین تاکید کردند.