شناسهٔ خبر: 71611448 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

عالمی: داور و VAR پنالتی استقلال را ندیدند

ایمان عالمی معتقد است بیژن حیدری در عدم اعلام پنالتی به سود استقلال اشتباه کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرورزشی مدیر تیم فوتبال استقلال در پایان شهرآورد تهران پاسخگوی خبرنگاران بود.

 ایمان عالمی درباره این بازی عنوان کرد: ممکن است با پرچم یا سوت اشتباه مثل سال گذشته که قهرمانی از استقلال گرفته شد، نتیجه تغییر کند. در بازی امروز، داوران قضاوت بدی نداشتند اما از کمیته داوران قبل از بازی خواسته بودم از داورانی استفاده کنند که حساسیت‌های کمتری درباره آنها وجود داشته باشد.


او در ادامه افزود: پیام حیدری داور بسیار خوبی است ولی می‌توانستند به خاطر حساسیت‌های دربی از موعود بنیادی‌فر استفاده کنند. دغدغه‌های کمیته داوران را می‌دانم ولی انتظار توجه داشتیم. دقیقه 31، روی محمدرضا آزادی پنالتی اتفاق افتاد ولی نه داور دید، نه VAR. در صحنه پنالتی سیدحسین حسینی روی بازیکن پرسپولیس، خطا اتفاق افتاد ولی قبل از آن مهاجم حریف دستش را روی بازیکن ما زده بود. پس از پنالتی که حسینی گرفت، داور سخت‌گیرانه دستور تکرار داد. فکر کنم پای حسینی نهایتا سه سانتی‌متر جلو آمده بود.

درگیری اندونگ و کوشکی؟ عالمی پاسخ داد: از این خبرها در هفته‌های گذشته زیاد منتشر کردند. اگر چیزی بود خودم می‌گفتم. بحث‌های مختلفی هم در فضای مجازی بوجود می‌آید که نمی‌دانم چرا فقط برای استقلال است. استقلال باشگاه بزرگی است و به دنبال برخورد با انتشار چنین اخباری است.

بیشتر بخوانید: بوژوویچ: مستحق باخت نبودیم؛ اشتباهات فاجعه‌آمیزی داشتیم