شجاع خلیل زاده پس از مساوی تراکتور و سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اول یک خسته نباشید به هواداران عزیز میگویم و دست تک تکشان را میبوسم. در این هوای سرد این همه جمعیت بیاید، واقعا قابل احترام است، ولی حیف شد که نتوانستیم ببریم. حقمان واقعا سه امتیاز بازی بود، اما نشد.
او در واکنش به اینکه سپاهان برای تساوی وارد مسابقه شده بود، گفت: سپاهان برای یک امتیاز بازی آمده بود و از طرز بازیاش مشخص بود. آنها برای یک امتیاز آمدند و ما برای سه امتیاز بازی میکردیم، اما حیف شد نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم. خیلی موقعیت داشتیم و موقعیتهایمان با بدشانسی گل نشد.
خلیل زاده گفت: انشاالله بتوانیم در بازیهای بعد جبران کنیم و هواداران هم در بازیهای آسیایی تنهایمان نگذارند. بازی مهمی با التعاون داریم و امیدوارم بتوانیم نماینده خوبی برای کشورمان باشیم.
کاپیتان تراکتور گفت: ما برای قهرمانی میجنگیم و هر یک امتیاز برایمان مهم است. درست است یک امتیاز گرفتیم، ولی این سه امتیاز خیلی به ما در روند قهرمانیمان کمک میکرد. انشالله بازی بعد بتوانیم محکمتر و جدیتر بازی کنیم و بتوانیم سه امتیاز بازی را بگیریم.
او در واکنش به اظهارات هفته گذشته سرمربی سپاهان گفت: اینها کُریهای فوتبال است و پیش میآید. ایشان مربی بزرگ و قابل احترامی هستند. کری میخوانند و ما هم کری میخوانیم، اما چند صحنه تیمشان روی زمین خوابیده بود. مسلما کمی وقتکشی میکردند، اما ما باید از موقعیتهایمان استفاده میکردیم.
او درباره سیوهای پیام نیازمند در جریان این مسابقه گفت: پیام، گلر ملی است. او هم بچه خوبی است و هم بااستعداد است و آن توپ را استثنایی گرفت. شانس ما آنجا هم آنجا هم پیام آن توپ را گرفت. به پیام بابت آن سیو خوبش تبریک میگویم.
خلیلزاده درباره وقفههایی که VAR در بازی ایجاد میکرد، گفت: اول اینکه داور باید ۱۰ دقیقه وقت اضافه میگرفت. من یک انتقاد از داوران فوتبال ایران دارم؛ اگر میخواهیم سرعت بازی بالا برود، انقدر بازی را نخوابانید و بگذارید فوتبال بازی کنیم.
او ادامه داد: در ۹۰ دقیقه فقط ۳۰ دقیقه روی زمین افتادهاند. بگذارید بازی کنیم و لذت ببریم. تا میآییم شروع کنیم، سوت میزند و بعد از ۳۰ ثانیه دوباره شروع میکند. این چه وضعیتی است؟ بگذارید بازیمان را بکنیم. تیممان در روند حمله است و باید پنج دقیقه بایستیم. آخر بازی چند دقیقه وقت اضافه گرفت؟ بازیکنان حریف چند دقیقه افتاده بودند؟ این حق تراکتور نیست. ما امروز بدشانسی آوردیم. ناراحتم که هواداران بدون سه امتیاز از استادیوم میروند.
به گزارش ایسنا، او در پاسخ به اینکه آیا نتیجه داربی برای تراکتور مهم است؟ گفت: نه، ما خودمان مهمتر از همه تیمها هستیم. الان همه چیز دست خودمان است و مهمتر از همه تیمها هستیم. هر تیمی ببرد و نبرد مهم نیست، مهم خودمان هستیم.
انتهای پیام