شناسهٔ خبر: 71611132 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر میراث فرهنگی:

ایران برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی آماده می‌شود

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه ایران برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی آماده می‌شود، گفت: شکستن تابوی ایران‌هراسی در میان گردشگران خارجی و معرفی ایران به‌عنوان مقصدی امن و جذاب، از اولویت‌های ما در توسعه گردشگری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، سیدرضا صالحی‌امیری امروز_پنجشنبه نهم اسفند_ در جلسه ستاد خدمات سفر استان گیلان با بیان اینکه گیلانی‌ها با تاریخ و تمدنی کهن، همواره در راستای حفظ و ارتقای هویت‌فرهنگی خود کوشا بوده‌اند و این امر موجب شکل‌گیری جاذبه‌های متنوع و جذاب گردشگری در این استان شده است، اظهار کرد: گیلان نیازمند برنامه پنج ساله در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است

وی با بیان اینکه در گردشگری با سه مفهوم جذابیت، امنیت و زیرساخت روبه‌رو هستیم که هر سه مؤلفه در گیلان وجود دارد، افزود: گیلان بهشت گردشگری ایران است و ظرفیت گردشگری طبیعی، روستایی و بوم‌گردی، دریایی، کشاورزی و تاریخی در این استان وجود دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به زیبایی و جذابیت‌های گردشگری روستایی در گیلان خاطرنشان کرد: روستاهای گیلان جسم و روح دارند.

صالحی امیری با تاکید بر ظرفیت‌های بالای گردشگری دریایی و کشاورزی گیلان تصریح کرد: وجود پهنه‌های آبی و دشت‌های شالیزاری در استان، گیلان را به قطب گردشگری دریایی و کشاورزی تبدیل کرده است.

وی افزایش فعالیت‌های باستان‌شناسی در گیلان را ضروری دانست و گفت: هنوز بسیاری از رازهای تاریخی گیلان کشف نشده است و باید به‌منظور یافتن آثار تمدنی و تاریخی کاوش‌های بیشتری انجام شود.

وی با اشاره به وجود مفاخر علمی، فرهنگی و مذهبی در گیلان افزود: گیلان مهد نخبگان و مفاخر در حوزه‌های مختلف است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به شناسایی ۳۰۰ نوع خوراک محلی در گیلان افزود: این استان از نظر تنوع خوراک‌شناسی جایگاهی بی‌نظیر در سطح جهان دارد و این ظرفیت باید به‌طور جدی در راستای توسعه گردشگری معرفی شود.

صالحی‌امیری با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری سلامت در گیلان اظهار کرد: رونق گردشگری سلامت در گیلان با تقویت زیرساخت‌ها و ارائه خدمات متنوع به گردشگران موجب توسعه گردشگری این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه ایران برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی آماده می‌شود، افزود: شکستن تابوی ایران‌هراسی در میان گردشگران خارجی و معرفی ایران به‌عنوان مقصدی امن و جذاب، از اولویت‌های ما در توسعه گردشگری است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر لزوم جذب گردشگران داخلی و خارجی در گیلان خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری خارجی در این استان علاوه بر ارزآوری، به رونق اقتصادی منطقه و تقویت زیرساخت‌های گردشگری می‌شود.

صالحی‌امیری با اشاره به وفاق، هم‌دلی و هم‌گرایی میان مسئولان گیلان تصریح کرد: این هم‌گرایی می‌تواند به‌طور چشمگیری در روند تحول گردشگری این استان تأثیرگذار باشد و گیلان را به مقصدی جذاب برای گردشگران خارجی تبدیل کند.

وی گفت: دغدغه‌های سرمایه‌گذاران بخش گردشگری رفع و موانع موجود در مسیر سرمایه‌گذاری رفع می‌شود و امنیت سرمایه‌گذاری در گیلان مورد توجه و تاکید ویژه است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر لزوم آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان در آستانه نوروز افزود: تمام تمهیدات لازم برای آغاز سفرهای نوروزی و پذیرش گردشگران در نقاط مختلف کشور فراهم شده است.