شناسهٔ خبر: 71610591 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

مهری: با این برد در ادامه فصل بهتر می‌شویم

سعید مهری برای تیم سابقش استقلال آرزوی موفقیت و بازگشت به روزهای خوب را کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، سعید مهری، هافبک پرسپولیس که پیش‌تر سابقه بازی در استقلال را داشت، دومین دربی خود را با پیراهن سرخ‌ها تجربه کرد و در پایان بازی به جای کری‌خوانی برای تیم سابقش، آرزوی موفقیت کرد. او با اشاره به اهمیت پیروزی در دربی، از بازگشت پرسپولیس به کورس قهرمانی ابراز خوشحالی کرد و گفت که این نتیجه از نظر روحی به تیم کمک خواهد کرد تا در ادامه فصل عملکرد بهتری داشته باشد.

 سعید مهری بازیکن پرسپولیس، درباره کسب پیروزی در مقابل استقلال تهران گفت: خدا را شکر که توانستیم ۳ امتیاز این مسابقه را کسب کنیم. دربی هم بود و به نظرم از نظر روحی می‌توانیم ادامه فصل را بهتر از این پیش ببریم.

او از بازگشت پرسپولیس به کورس قهرمانی با تساوی سپاهان و تراکتور گفت: خیلی اتفاق مهمی بود هم چون دربی بود و از لحاظ روحی ما را به جلو می‌برد و هم اینکه ۳ امتیاز را گرفتیم. با احترام به تمامی تیم‌ها، بازی‌‌های بعدی ما با تیم‌های پایین جدولی است و امیدوارم ۳ امتیازی‌های بعد را کسب کنیم تا به صدر جدول برگردیم.

مهری از خوش یمن بودنش در بازی‌های پرسپولیس مقابل استقلال گفت: خدا را شکر. همه بچه‌ها زحمت کشیدند. لذت برد دربی خیلی خوب است. امیدوارم که استقلال هم به روزهای خوب خودش برگردد. من زیاد اهل کری‌خوانی نیستم.

انتهای پیام/