شناسهٔ خبر: 71610168 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

به روز رسانی

کارتال: پنالتی را گفتم دورسون نزند چون ممکن بود هواداران از او بدشان بیاید/ سرمربی حریف یک بار دیگر بازی را ببیند

سرمربی پرسپولیس گفت: برای دربی آماده بودیم و بازیکنان همان کاری که برای بردن لازم است را انجام دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه ای پرسپولیس در نشست خبری بعد از دربی 105 گفت: قبل از صحبت در مورد بازی بگویم باید از رئیس باشگاه و کادر پزشکی تشکر کنم. از همه کادر تشکر می کنم. خیلی به ما کمک کردند و راه را ادامه می دهیم. قبل از دربی مساوی شدیم که اصلا خوب بازی نکردیم. کارت قرمزی داشتیم و تیم تکمیل نبود. این بازی مربوط به آلومینیوم است و باد شدیدی هم می آمد. آخرین جلسه ای که با بچه ها داشتیم برای این مسابقه خیلی خوب آماده شدیم. در این دو روز اخیر با چشم دیدم بچه ها چقدر برای این بازی آماده بودند. به بچه ها گفتم فقط باید فوتبال خودمان را انجام دهیم و برای پیروزی همان کاریی که باید را انجام دادند. تیم استقلال را آنالیز کرده بودیم و نقاط ضعف را می دانستیم و در تمرین کار کرده بودیم. دو گلی که زدیم عین کارهای تمرینی ما بود. 

وی افزود: هفته گذشته هم تمرین کرده بودیم که گل هم به همان شکل زدیم اما در این چند وقت زیاد فرصت تمرین نداشتیم.در این یک ماه هر سه چهار روز بازی کردیم. در این مدت بازیکن مصدوم و کارت قرمزی داشتیم اما بهانه نمی آوریم. از همان بازیکنانی که داشتیم استفاده کردیم. بازیکنان را جا به جا کردیم و به اینجا رسیدیم. برای پیروزی امروزمان از فوتبالیست هایمان تشکر می کنم. هواداران که همیشه پشت تیم هستند و از آنها ممنون هستیم و این برد را به هواداران هدیه می دهم. 

وی درباره اینکه بژوویچ گفته استقلال روی اشتباهات خودش گل خورد و پرسپولیس شایسته برد نبود، گفت: نمی‌توانم بگویم دیگران چه گفته‌اند و مجبور نیستم جواب بدهم. نمایش ما وسط زمین معلوم بود و سرمربی حریف یک بار دیگر بازی را ببیند. از اول تا دقیقه ۹۰ توپ و زمین در اختیار پرسپولیس بود. اجازه ندادیم حریف فوتبال بازی کند و مجبور شدند رو به توپ‌های هوایی بیاورند. می‌دانستیم از سمت راست می‌آیند. چند بازی استقلال را تحلیل کردیم و تنها کارشان ارسال‌های رامین از سمت راست بود.

 سرمربی پرسپولیس درخصوص اینکه در ترکیه به مربی دربی‌ها معروف است و با برد در این دربی هم با توجه به تساوی در بازی تراکتور و سپاهان، سرخ‌پوشان به کورس قهرمانی بازگشتند، گفت: با این برد هم جامعه طرفداری پرسپولیس خیلی خوشحال شدند و بار دیگر به تیم صدرنشین نزدیک شدیم. تا پایان مسابقات هر کاری از دستمان بربیاید، انجام می‎‌دهیم تا هواداران خوشحال شوند.

کارتال درباره اینکه علی علیپور با گرفتن یک پنالتی و زدن یک گل توانسته سرمربی تیم ملی را مجاب به دعوت او به اردوی این تیم کند، توضیح داد: علیپور پس از بازی مرا بغل کرده و به هوا پرتاب کرد. در تمرین کار‌هایی با او کرده و به بازیکنان دیگر گفته بودم چگونه می‌توانند از علیپور استفاده کنند. آن هم گل می‌زند و برای تیم تلاش می‌کند. به نظر من هم او و هم سروش رفیعی باید به تیم ملی بروند.

وی درباره اینکه آیا علیرضا کوشکی را آنالیز کرده بودند تا مثل هفته‌های اخیر گلزنی نکند، اظهار داشت: زیاد به این موضوع فکر نکرده بودیم. باید دید در شرایط بازی چه اتفاقی می‌افتد. تصور کردیم استقلال می‌تواند توپ‌های بلند بریزد. به همین دلیل گولسیانی را به زمین آوردیم که راه ارسال‌های حریف را ببندد. در شرایط بازی تصمیم می‌گیریم.

سرمربی پرسپولیس درخصوص اینکه آیا آماده نبودن سردار دورسون از لحاظ روحی منجر به دادن پنالتی دوم به حسین کنعانی زادگان شد، گفت: هرکسی نمی‌تواند پنالتی بزند بلکه یک آدم خونسرد می‌خواهد. سردار در فنرباغچه همه پنالتی‌ها را گل می‌کرد و در تمرینات نیز هیچ پنالتی را خراب نمی‌کند. اگر دروازه‌بان در آن لحظه جلو نمی‌آمد نمی‌توانست پنالتی سردار را بگیرد. به همین دلیل ممکن بود برای زدن پنالتی مجدد از لحاظ روحی و روانی بهم ریخته باشد. به همین دلیل پنالتی را به او نداده و ریسک نکردیم. حسین کنعانی زادگان به خودش اطمینان داشت و گفتیم او بزند.

کارتال افزود: اگر سردار پشت توپ می‌ایستاد و پنالتی دوم را هم خراب می‌کرد همه از او بدشان می‌آمد. تیم بخواهد ببرد مهم نیست چه کسی پنالتی بزند. ما از بیرون می‌گوییم چه کسی ضربه بزند.

انتهای پیام/