شناسهٔ خبر: 71610071 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام علی عباسی:

تنها راه نجات بشر پناه بردن به قرآن کریم است

رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: رئیس جمهور شهید ما در سازمان ملل قرآن را بر دست گرفت و اعلام کرد آتش تحریف نمی‌تواند حریف حقیقت قرآن شود. این سخنان بیانگر آن است که تنها راه نجات بشر، پناه بردن به این کتاب الهی است.

صاحب‌خبر -

علی عباسی، عضو مجلس خبرگان رهبری

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام علی عباسی، عضو مجلس خبرگان رهبری شامگاه پنجشنبه 9 اسفندماه در آیین اختتامیه سی‌امین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی جامعه المصطفی و آیین نکوداشت شخصیت قرآنی شهید خدمت و مدافع قرآن شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، تنها راه نجات بشر از ظلمت‌ها و گرفتاری‌های جهان امروز را پناه بردن به مفاهیم بلند قرآن کریم دانست.

رئیس جامعه المصطفی با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری سی امین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی، اظهار کرد: با بیش از چهار ماه تلاش و مشارکت حدود ۲۲ هزار نفر در رشته‌های مختلف قرآنی، امروز شاهد رقم خوردن یکی از بزرگترین رویداد‌های قرآنی در کشور هستیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، توجه به قرآن کریم را از ارکان اصلی فعالیت علمی جامعه المصطفی برشمرد و افزود: یکی از شش حوزه اصلی دانشی در جامعه المصطفی، حوزه ویژه علوم قرآنی و حدیثی است که رشته‌های متعددی در ذیل آن تعریف شده است. بسیاری از این رشته‌ها ابتدا به صورت ابتکاری در مجتمع قرآن و حدیث المصطفی طراحی و اجرا گردید؛ اما امروز در بسیاری از مراکز علمی و قرآنی متداول شده است.

حجت‌الاسلام عباسی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی قرآنی در جامعه المصطفی، اظهار کرد: برگزاری جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث در کنار انتشار مجلات علمی پژوهشی معتبر قرآنی و حدیثی، بخشی از دستاورد‌های قرآنی المصطفی در حوزه فرهنگ و پژوهش است که نشان از بالندگی و رشد فعالیت‌های قرآنی در جامعه المصطفی دارد.

وی به بیان صفات قرآن کریم پرداخت و گفت: قرآن عزیز خود را تبیان هر چیزی می‌داند که به کمال انسان و هدایت بشر مرتبط است. صفاتی که این کتاب الهی به خود نسبت داده است، برای ما بسیار درس آموز هستند. قرآن کتاب هدایت، رحمت و بشارت است. اولین ویژگی و صفتی که قرآن کریم بیان می‌کند و در آیات متعدد تکرار شده، هدایتگری قرآن است.

رئیس جامعه المصطفی ادامه داد: فرقان بودن، یکی از صفاتی است که این کتاب آسمانی در معرفی خود بکار می‌برد؛ یعنی حق و باطل را از هم جدا می‌کند. یکی دیگر از این صفات، موعظه بودن قرآن کریم است. این کتاب بیانگر حقایق و معارف دست نیافتنی برای مردم است. یکی از این حقایق، که وعده انبیای خداست، آینده روشنی است که ما به آن ایمان داریم و برای تحقق آن تلاش می‌کنیم. اگر انبیای الهی این حقیقت را به ما نمی‌آموختند، هرگز به این گونه از حقایق دست نمی‌یافتیم.

وی قرآن کریم را موجب بصیرت و روشنی بخش دیدگان خواند و یادآور شد: یکی از صفات پرتکرار قرآن کریم، نور بودن این کلام الهی است. این نور علاوه بر روشنی ذاتی خود، روشنگری می‌کند و ظلمت‌های دنیای بشر را از بین می‌برد. ظلمت‌های عقیدتی، فکری و مادی گرایی، تاریکی‌هایی هستند که می‌تواند بشر را گرفتار خود کند. آینده انسان بی باور به حقیقت الهی، در تاریکی محض است. نتیجه ظلمت‌های فکری، ظلمت‌ها و تاریکی‌های رفتاری در ابعاد فردی و اجتماعی است. قرآن کریم تنها نوری است که می‌تواند ظلمت‌های فکری و رفتاری در زندگی بشر را مرتفع کند.

حجت‌الاسلام عباسی بشر امروز را گرفتار ظلمتی بزرگ به نام تمدن مادی دانست و تصریح کرد: این تمدن مادی، بشر را چه به لحاظ فکری و چه در عرصه اجتماعی و بین المللی گرفتار ظلمت و تاریکی کرده است. این ظلم‌ها را بشر در فراروی خود می‌بیند و تنها پناه بردن به کتاب الهی و یک تمدن قرآن محور و الهی می‌تواند جهان را از این ظلمت‌ها و سرگشتگی نجات دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، قرآن کریم را هدیه گرانبهای خدای عالم به بشریت خواند و گفت: دوای درد‌ها و گرفتاری‌های امروز بشر، تنها همین کتاب بوده و دشمنی‌ها با این حقیقت نیز از همین جانب است. کینه توزانی که دشمنی خود با قرآن را به وسیله آتش زدن آن ابراز می‌کنند.

وی با گرامیداشت یاد شهید مدافع قرآن، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، تصریح کرد: شهید عزیز ما در سازمان ملل قرآن را بر دست گرفت و اعلام کرد آتش تحریف نمی‌تواند حریف حقیقت قرآن شود. این سخنان بیانگر آن است که تنها راه نجات بشر، پناه بردن به این کتاب الهی است.

حجت‌الاسلام عباسی، فراز‌هایی از سخنرانی شهید آیت‌الله رئیسی در دفاع از قرآن کریم را قرائت کرد و افزود: تمدن الهی و قرآنی که از آن یاد می‌کنیم، تنها به مسلمانان تعلق ندارد و راه نجات برای همه بشریت و مطابق با فطرت همه انسان‌هاست.

انتهای پیام