شناسهٔ خبر: 71607808 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال ایران

انزلی‌ چی‌ ها از خوزستان دست پر برگشتند

دیدار تیم های فوتبال استقلال خوزستان و ملوان بندرانزلی در هفته بیست و یکم لیگ برتر با برتری انزلی‌چی‌ها به پایان رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین، تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و ملوان در هفته بیست و یکم لیگ برتر، امروز پنجشنبه ۹ اسفند از ساعت ۱۵ به مصاف هم رفتند که این مسابقه با نتیجه ۲ بر یک به سود ملوان خاتمه پیدا کرد.

استقلال خوزستان در شرایطی در این دیدار میزبان انزلی چی ها بود که به تازگی با میودراگ بوژوویچ، سرمربی صربستانی خود، قطع همکاری کردند و هدایت تیم را به امیر خلیفه اصل سپرده اند.

اما سرمربی جدید خوزستانی‌ها در گام نخست برابر شاگردان مازیار زارع نتوانست توفیقی کسب کند و با دو گل نیما انتظاری در دقیقه ۱۱ از روی نقطه پنالتی و رضا جعفری در دقیقه ۳۱ نیمه اول را بازنده به رختکن رفتند.

با آغاز نیمه دوم، تیم میزبان تلاش کرد گل‌های خورده را جبران کند. در دقیقه ۶۶ سجاد شهباززاده موفق شد گل اول را برای استقلال خوزستان به ثمر برساند اما در ادامه تغییری در نتیجه حاصل نشد و این مسابقه با برتری ۲ بر یک به سود ملوان خاتمه پیدا کرد.

با این نتیجه، ملوان ۲۷ امتیازی شد و به رده هفتم صعود کرد. استقلال خوزستان هم با ۲۳ امتیاز در رده یازدهم ایستاد.