شناسهٔ خبر: 71607423 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

تل‌آویو: تیم مذاکره‌کننده برای تمدید مرحله اول توافق آتش‌بس به قاهره می‌رود

«گدعون ساعر» وزیر خارجه اسرائیل امروز پنج‌شنبه اعلام کرد: هیات مذاکره‌کننده اسرائیلی برای بررسی راه‌های تمدید مرحله اول توافق به قاهره خواهد رفت.

صاحب‌خبر -

ایسنا: وزیر خارجه اسرائیل از تصمیم کابینه این رژیم برای اعزام هیاتی به مذاکرات در قاهره خبر داد.

«گدعون ساعر» وزیر خارجه اسرائیل امروز پنج‌شنبه اعلام کرد: هیات مذاکره‌کننده اسرائیلی برای بررسی راه‌های تمدید مرحله اول توافق به قاهره خواهد رفت.

روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» نیز نوشت: نتانیاهو دستورالعمل‌هایی را برای اعزام هیات مذاکره‌کننده به مذاکرات در قاهره صادر کرد و طبق این دستورات، هیات یاد شده عصر امروز به مصر خواهد رفت.

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل نیز گزارش داد: تصمیم برای اعزام هیات مذاکره‌کننده به قاهره پس از نشست‌های نتانیاهو با سران دستگاه‌های امنیتی و وزرای کابینه‌اش اتخاذ شد.

برخی منابع نیز به نقل از نتانیاهو اعلام کردند: تا زمانی که تمامی اسرا را برگردانیم، بی‌وقفه به اقدامات خود ادامه خواهیم داد.

لینک کوتاه کپی لینک