شناسهٔ خبر: 71605642 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

همتی: در آینده شرایط بهتر اقتصادی بر کشور حکمفرما خواهد شد

اسلامشهر - ایرنا - وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت : با توجه به تدابیر رییس جمهور مطمئن هستیم که در ماه های آینده شرایط بهتری در اقتصاد بر کشور حاکم خواهد شد.  

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالناصر همتی روز پنجشنبه در نشست رییس جمهور با صنعتگران جنوب غرب استان تهران در شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: در روزهای گذشته که در عربستان بودم به من می گفتند که چگونه تاب آوری شما افزایش پیدا کرده است و من به آنها پاسخ دادم که مردم ما بر این اعتقاد هستند که با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و همت مشکلات حل می‌شود.

همتی ادامه داد: با توجه به تدابیر رییس جمهور مطمئن هستیم که در ماه های آینده شرایط بهتر بر کشور حاکم خواهد شد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی تاکید کرد: صادرات ما در امسال ۱۹ درصد از لحاظ ارزش افزایش یافته است و به رقم بالای ۵۳ میلیارد دلار رسیده که این صادرات توسط بخش خصوصی و غیر نفتی انجام گرفته است و نوید بخش برای آینده است.

همتی گفت : ناترازی هایی هم وجود دارد که کار دولت را سخت کرده و دولت در صدد برطرف کردن آنهاست. او تصریح کرد: با پیگیری وزیر صمت و تصویب روز گذشته دولت مقرر شد واحدهای صنعتی در زمینه پرداخت بیمه تامین اجتماعی، مالیات و وام ها بدهی ها را قدری به تاخیر انداخته و به مروز پرداخت کنند.

وزیر اقتصاد افزود: ارائه تسهیلات بانکی به بخش صنعت عدد قابل توجهی است و من مطمئن هستم این شرایط گذراست و این فشار حداکثری برای این است که نتوانیم این وفاق را ادامه دهیم.

وی ادامه داد: در زمینه بهبود فضای کسب و کار تلاش خواهیم کرد تا موانع تولید را از مقابل پای بخش خصوصی برداریم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه بررسی هایی را انجام می دهیم تا موانع را از مقابل پای تولیدکنندگان برداریم، گفت: برای غلبه بر فشارها و مقابله با جنگ اقتصادی،   بخش خصوصی باید بتواند این بار بزرگ را در مراودات اقتصادی و صادرات با کشورهای منطقه انجام دهد.

همتی خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما برای تامین مالی تولید، بهبود فضای کسب و کار و برداشتن موانع از پیش پای شما صنعتگران وتولید کنندگان است.