شناسهٔ خبر: 71605014 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

حضور ۳۰۰ تیم در دومین رویداد سراسری تولیدمحتوای پایگاه‌های م... -

اقتصاد ایران: بیرجند- ۳۰۰ تیم در دومین رویداد سراسری تولید محتوای پایگاه‌های مقاومت بسیج استان شرکت کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، صبح پنجشنبه مرحله استانی دومین رویداد سراسری تولید محتوای پایگاه‌های مقاومت بسیج با حضور ۲۲ گروه منتخب تولید محتوا و خبرنگاران شهرستان‌های خراسان جنوبی در بخش‌های پویانمایی و موشن گرافیک، تولیدات ویدئویی و تولیدات گرافیکی با مشارکت ورزش و جوانان، سازمان فضای مجازی، سمن مردم نهاد افق اندیشه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی خراسان جنوبی آغاز شد.

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در مطلع این رویداد که تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشتند، گفت: باید دستاوردهای نظام را در قالب جهاد تبیین به خوبی به ویژه برای نسل جوان اطلاع رسانی کنیم.

محمد علی ربیعی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد فضای رقابتی و رفاقتی است تا در این راستا دستاوردهای نظام به خوبی منعکس شود.

وی در ادامه تاکید کرد: باید پیوست فرهنگی در انجام همه کارها مورد نظر وجود داشته باشد.

مسئول سازمان بسیج رسانه خراسان جنوبی هم در این مراسم گفت: این رویداد در سه سطح حوزه‌های مقاومت در بخش‌های استان و در سطح دوم در شهرستان‌ها برگزار شده که بیش از هزار نفر در این مرحله شرکت کننده داشته‌ایم و امروز هم حدود ۱۲۰ نفر در مرحله سوم این رویداد با هم به رقابت می‌پردازند.

سجاد رضایی خاطر نشان کرد: امروز فعالان فضای مجازی باید بعد از مشاهده دستاوردهای حوزه ورزش و جوانان در مدت ۲ ساعت تولید محتوا در این خصوص را انجام دهند.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ تیم در این رویداد در مجموع در سطح استان شرکت کرده‌اند.

معاون هماهنگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: بر اساس اطلاعات سازمان اقتصادی او ای سی ۲۵۱.۸ نرخ طلاق افزایش یافته که بیشترین آن در کشورهای در حال توسعه است.

رضا هزاری خاطر نشان کرد: ۸۷ درصد مجرمین فرزندان نامشروع هستند که این موضوع نشانگر نوع سبک زندگی غربی‌ها است.

وی در ادامه تصریح کرد: در دهکده جهانی باید افراد دارای اعتقادات مشترک باشند و همه باید دارای نگاه مشترکی باشند و از کالاهای مشابه‌ای استفاده کنند.

وی متذکر شد: امروز باید به این فهم مشترک برسیم که در جنگ فرهنگی با دشمن قرار داریم و اهمیت این موضوع بر کسی پوشیده نیست.

معاون هماهنگی سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی گفت: در فضای مجازی باید حرکت ما آفندی باشد تا بتوانیم به نقاط ضعف دشمن به خوبی حمله کنیم و در کنار آن برای حل مشکلات در حوزه‌های مختلف باید در فضای مجازی فرهنگ سازی صحیحی در جامعه انجام دهیم.

هزاری تاکید کرد: باید چهره خبیث دشمن را به خوبی برای جامعه هدف آشکار کنیم.

وی ادامه داد: در این راستا باید از انجام کارهای پراکنده خودداری کنیم و با کار جبهه‌ای یاری خداوند را در این مسیر با خود همراه کنیم.

برچسب‌ها: