شناسهٔ خبر: 71603719 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس مجلس خبرگان رهبری:

مسئولان برای رفع احتیاجات مردم تلاش کنند

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مسئولان باید همت کنند تا احتیاجات مردم برطرف شود، گفت: خداوند به ما توفیق دهد گام‌هایی برای حل مشکلات مردم برداریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی امروز _پنجشنبه نهم اسفند_ در دومین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در دوره ششم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حضور میلیونی و چشمگیر مردم شریف در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم که با اقتدار و شکوه به خیابان‌ها آمدند و بار دیگر جلوه مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران را به دنیا نشان دادند.

وی افزود: ریشه قدرت این نظام، ولایت فقیه است سخنان و دستورات حکیمانه رهبر معظم انقلاب برای تمام افراد جامعه و مسئولان فصل‌الخطاب است و اجرای این دستورات وظیفه شرعی است. همه باید پشت سر ولی فقیه زمان بایستیم و به آنچه که ایشان می‌فرمایند عمل کنیم، چرا که سخنان و مواضع ایشان دقیق، حساب‌شده و بر پایه حکمت است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی اگر امروز درباره مذاکره با آمریکا می‌فرمایند به این دلیل است که مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از مشکلات ما را حل نمی‌کند و سخنان ایشان بر اساس شناخت دقیقی است که دارند. باید این باور را در خودمان و جامعه مردمی تقویت کنیم که پس از رحلت حضرت امام (ره) اگر مدیریت و تدبیر حضرت ایشان نبود، کشور امروز با مشکلات فراوانی روبه‌رو بود؛ کشوری که با وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکای جنایتکار می‌توانست کمر یک نظام را بشکند، با توجه به امر ولایت به‌عنوان یک کشور مستقل مقتدر در ساحت‌های مختلف سیاسی، علمی و فرهنگی شناخته شده است.

آیت‌الله موحدی کرمانی از خداوند متعال خواست که روح مطهر امام بزرگوار را با رسول الله (ص) و اهل بیت گرامی ایشان محشور فرماید و سایه مقام معظم رهبری را بر سر ما و این کشور مستدام و سلامتی و طول عمر با عزت به ایشان مرحمت فرماید و افزود: مراسم تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله، تجلیل از یک انسان شریف و مجاهد است که عمر خود را در راه مبارزه با رژیم جعلی صهیونیستی گذراند و از بذر جان و مال خود و خانواده‌اش در این راه دریغ نکرد، وجود آن سید عزیز و مجاهدت‌های پیدا و پنهان او و رزمندگان شجره طیبه حزب‌الله نور چشم جبهه مقاومت و خار چشم دشمنان به‌ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم پلید صهیونیستی بوده است. بی‌شک اکنون نیز خون شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان و یار و همراهان ایشان شهید سید هاشم صفی‌الدین و دیگر شهیدان راه مقاومت موجب حیات و قوام هرچه بیشتر جریان مقاومت است. یاد این شهید و سایر شهدای راه آزادی قدس شریف و یاد شهید رئیس‌جمهور محبوب سید ابراهیم رئیسی را گرامی می‌داریم و بر روح پرفتوحشان درود می‌فرستیم و از گروه‌ها و ملیت‌ها و پیروان ادیان مختلف که در تشییع این عزیزان شرکت کردند و بر عظمت این مراسم افزودند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

وی با اشاره به نزدیکی ماه شریف مبارک رمضان گفت: رمضان ماهی است که تمام ارزش‌های انسانی باید با تلاش ما به دست آید، کرامت خود را به دست بیاوریم، عزت خود را به دست بیاوریم و خلود در بهشت برین را به دست آوریم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: از دعا نباید غافل بود، می‌توانیم با قدرت دعا نه‌تنها خود، بلکه کشور را اصلاح کنیم و عزت ازدست‌رفته را برگردانیم، عزت اسلامی که باید امروز داشته باشیم را می‌توانیم دوباره به‌دست بیاوریم.

آیت‌الله موحدی کرمانی تصریح کرد: دعا باید با حفظ سنن الهی باشد، خداوند ضامن اجرای سنن است و سنت‌ها را باید اجرا کرد و در عمل باید با سنت الهی همراه بود، سنت الهی این است که به فکر مظلوم و مستضعف باشیم. ما با اسلام برای مردم یسر ایجاد کردیم، شما کاری نکنید که عسر تبدیل به عسر شود.

وی افزود: مسئولان باید همت کنند احتیاجات مردم برطرف شود. خداوند به ما توفیق دهد گام‌هایی برای حل مشکلات مردم برداریم.

در ادامه آیت‌الله حسینی بوشهری، رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های هیئت‌رئیسه، کمیسیون‌ها، هیئت اندیشه‌ورز و کارگروه‌های آن در بازه زمانی اجلاس آبان این مجلس تا کنون ارائه داد و سپس اعضا دیدگاه‌های خود در رابطه با تنظیم هماهنگی بین کمیسیون‌ها را بیان کردند.

محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، میهمان ویژه دومین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری بود که درباره مسائل اقتصادی و معیشتی مردم و نوسانات نرخ ارز گزارش داد.‌