شناسهٔ خبر: 71602641 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

توسط رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید صورت گرفت

بازدید از پروژه‌های شهر جدید سهند

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید گفت: از نظر کیفیت و پیشرفت، همکاران ما در شهر جدید سهند زحمات بسیاری کشیدند و همچنین از بعد نظارت، کیفیت و مصالح به کار برده شده نیز اقدامات خوبی انجام شده و واحدهای تحویل داده شده نیز از نظر فضای محیطی، معماری و کیفیت قابل تقدیر هستند.

صاحب‌خبر -

شهرام ملکی در بازدید از پروژه‌های شهر جدید سهند که با حضور حبیب الله چاغروندی، معاون فنی و مهندسی و مهدی امیدی، سرپرست معاون توسعه مسکن و شهرسازی شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و با همراهی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید سهند انجام شد، افزود: در کنار این اقدامات خوب، موضوعاتی که امروز پروژه‌ها مبتلا به آن هستند باید به جد در دستور کار همکاران ما در شهر جدید سهند و همچنین سایر شهرها قرار گیرد که توجه به تکمیل تاسیسات زیربنایی در پروژه‌های مسکن ملی از جمله آن است و در این رابطه انتظار داریم دستگاه‌های خدمت‌رسان پای کار باشند.

وی خاطرنشان کرد: تسریع در اخذ پروانه ساختمانی واحدهای در حال اجرا و همچنین تعیین تکلیف یا گرفتن سهمیه از بانک‌ها بابت مابه‌التفاوت بین ۱۵۵۰۰ واحد دارای سهم الشرکه تا ۱۹ هزار واحد از جمله تاکیدات ما در رابطه با پروژه‌های شهر جدید سهند است که همکاران ما در شهر جدید سهند این موضوعات را در سطح استانی پیگیری خواهند کرد.

وی همچنین پیگیری تکمیل زیرساخت‌ها در پروژه‌های آماده تحویل را از دیگر موضوعات مرتبط با شهر جدید سهند عنوان کرد و گفت: لازم می‌دانم از پیگیری‌های استاندار محترم آذربایجان شرقی به عنوان رئیس شورای مسکن استان و پیگیری نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی در حوزه تکمیل تاسیسات زیربنایی در پروژه‌های این شهر قدردانی ویژه داشته باشم.

وی ادامه داد: انتظار این است که دستگاهای خدمات‌رسان در این بخش مشارکت جدی داشته باشند و در رابطه با سهم مشارکت شرکت عمران شهر جدید سهند نیز تحت عنوان تامین منابع مالی یک سوم اجرای پروژه‌های زیرساختی نیز با طی فرآیندهای لازم و ظرفیتی که در شورای عالی مسکن و بودجه سال آینده وجود دارد، حتما به تامین منابع کمک خواهیم کرد و آمادگی آن را داریم که بر اساس برآورد و طراحی که انجام می‌شود، مطابق مصوبه‌ شورای عالی مسکن سهم یک سوم خود را بعد از اجرای کار و ارائه صورت وضعیت تأمین کرده و کارکرد شرکت آب و فاضلاب را پرداخت کنیم.

معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید با تاکید بر تکمیل تاسیسات زیربنایی در پروژه‌های در آستانه تحویل، خاطرنشان کرد که تلاش ما در راستای احداث به موقع واحدها بوده و هیچ واحدی را بدون تاسیسات زیربنایی به افتتاح نمی‌‎رسانیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده جهت تکمیل خدمات روبنایی در شهر جدید سهند، اظهار کرد: توجه به فضاهای آموزشی نیاز اولویت‌دار ما در شهر جدید سهند بوده و در این رابطه احداث ۱۸ باب مدرسه در شهر جدید سهند نیازسنجی شده است که در این میان تامین اعتبار احداث ۱۱ باب مدرسه از منابع سازمان برنامه و بودجه و احداث هفت باب مدرسه نیز از منابع شرکت عمران شهر جدید سهند پیش‌بینی شده است؛ در حال حاضر شش باب از این مدارس با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۳۰ درصدی در حال احداث بوده و یک باب مدرسه جدید نیز اخیرا انتخاب پیمانکار شده است.

ملکی با اشاره به اقدامات انجام شده در رابطه با بیمارستان شهر جدید سهند، بیان کرد: بعد از اخذ مجوز از دانشگاه علوم پزشکی نیز در نظر داریم فرآیند اخذ ماده ۲۳ از سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گیرد که ما بتوانیم هم ردیف اعتبار ملی برای پروژه پیش بینی کنیم و هم بتوانیم از محل منابع داخلی بر اساس میزان تعهدی که در موافقت نامه پیش‌بینی می‌شود، شرکت عمران شهر جدید سهند را در این پروژه مشارکت دهیم.

وی افزود: در رابطه با اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر سهند، بعد از این که شرکت آب و فاضلاب تفاهمنامه را تایید کرد، سهم یک سوم خود را از منابع مربوط تامین خواهیم کرد.

وی از آمادگی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و شرکت عمران شهر جدید سهند جهت مشارکت در حوزه خدمات روبنایی و خدمات زیربنایی در بخش‌های مختلف بر اساس مصوبات شورای عالی مسکن و مصوبات شورای برنامه ریزی خبر داد و گفت: در این رابطه باید ابتدا مجوزهای لازم، گردش کارها و سهم شهر جدید سهند مشخص باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید سهند، وی با تاکید بر اینکه معتقدیم واحدهای مسکونی تحویل داده شده باید در شأن و منزلت مردم عزیزمان بوده و هیچ نواقصی در حوزه خدمات زیربنایی و محوطه و معابر وجود نداشته باشد، افزود: تلاش می‌کنیم واحدهایی که تحویل داده می‌شود دارای خدمات زیربنایی، محوطه سازی با لحاظ آسفالت معابر بوده و به طور کامل و بدون نواقص تحویل مردم عزیز داده شود تا بتوانند زندگی راحتی در این واحدها داشته باشند و این نگاه ویژه‌ای است که وزیر محترم راه و شهرسازی و همچنین ادارات کل و مجموعه شهرهای جدید به حوزه مسکن دارند.

انتهای پیام