شناسهٔ خبر: 71597417 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

اولیویه ژیرو:

بچه‌هایم بعد از خداحافظی از تیم ملی با من قهر کردند!

اولیویه ژیرو، مهاجم سابق میلان، مدعی شد خداحافظی از تیم ملی فرانسه پس از یورو ۲۰۲۴ باعث ناراحتی شدید فرزندانش شده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، اولیویه ژیرو، بهترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه، شش ماه بعد از خداحافظی از بازی‌های ملی مدعی شد گرفتن این تصمیم باعث شد تا فرزندان او تا چند وقت از پدر خود ناامید باشند.

ژیرو در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت: "خداحافظی از تیم ملی تصمیم خوبی بود و حالا وقت بیشتری را با خانواده سپری می‌کنم و آنها هم از این موضوع خوشحال هستند.

البته که فرزندانم هنوز بابت این موضوع ناراحت هستند چرا که دوست داشتند من همچنان در تیم ملی فرانسه بازی کنم. اما برای آنها توضیح دادم که وقت آن رسیده تا جوان‌تر‌ها جایگزین من شوند. راستش را بخواهید آنها بعد از خداحافظی من تا چند وقت قهر بودند.

من تلاش خود را برای فرانسه انجام دادم و نمی‌توانستم به کارنامه بهتری برای تیم ملی امیدوار باشم. تبدیل شدن به بهترین گلزن تاریخ فرانسه، فتح جام جهانی و حضور در سه فینال یورو و جام جهانی شگفت انگیز بود.

واقعا به آنچه که در تیم ملی فرانسه انجام دادم افتخار می‌کنم و از خانواده و دوستانم تشکر می‌کنم که در این سال‌ها همراه من بودند.

در بالاترین سطح فوتبال اروپا پیراهن میلان را پوشیدم و با فرانسه نیز افتخارات زیادی کسب کردم. بنابراین وقت آن رسیده بود که از قاره اروپا جدا شوم. البته که دلتنگ تیم ملی هستم. با این حال خوشحالم که جوانانی آمدند تا پرچم فرانسه را بالا ببرند."