شناسهٔ خبر: 71574452 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سردار رفیعی آتانی؛

مقاومت زنده و پرقدرت ادامه دارد/بسیج تفکری است که همواره آماده دفاع از اسلام، انقلاب و مردم ایران است

فرمانده سپاه صاحب‌الأمر (عج) استان قزوین در دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سپاه عنوان کرد: شهادت سید حسن نصرالله بار دیگر ثابت کرد که مقاومت زنده است، پرقدرت‌تر از همیشه ادامه دارد و خواب را از چشمان صهیونیست‌ها و حامیانشان ربوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی، فرمانده سپاه صاحب‌الأمر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین، در مراسم دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سپاه که با حضور مسئولین کشوری و استانی به میزبانی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در سالن حضرت فاطمه زهرا (س) سپاه قزوین برگزار شد در سخنانی با اشاره به جایگاه والای بسیج و سپاه در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی، بسیج را تابلوی افتخارات ملت ایران دانست و تأکید کرد: هر جا که ملت ایران صاحب عزت و کرامت بوده است، بسیج آن را به دنیا نشان داده و در روزهای سخت، همواره در کنار مردم ایستاده است.

وی با بیان اینکه روحیه جهاد و ایثار در کشور زنده است، افزود: دشمنان خیال کرده‌اند که می‌توانند با ترور، تهدید و تحریم، ملت ایران را از مسیرش منحرف کنند، اما غافل‌اند که ما فرزندان مکتب عاشورا هستیم.

 

فرمانده ارشد نظامی استان قزوین در ادامه یادآور شد: بسیج، نه‌تنها یک نهاد نظامی، بلکه یک فرهنگ و تفکر است؛ تفکری که همواره آماده دفاع از اسلام، انقلاب و مردم ایران است.

 

سردار رفیعی آتانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله و همراهانش، این واقعه را نشانه استمرار مسیر مقاومت دانست و تصریح کرد: دشمنانی که نام انسان بر آن‌ها نهاده‌ایم، در حقیقت از انسانیت تهی‌اند. شهادت سید حسن نصرالله بار دیگر ثابت کرد که مقاومت زنده است، پرقدرت‌تر از همیشه ادامه دارد و خواب را از چشمان صهیونیست‌ها و حامیانشان ربوده است.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره استان قزوین، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، مردم قزوین را مردمی وفادار، مؤمن، متدین، فداکار و سخاوتمند معرفی کردند و این استان را مهد تاریخ، تمدن و علم دانستند. این افتخاری است که به سادگی به دست نیامده، بلکه حاصل سال‌ها مجاهدت، ایثار و بصیرت مردم این دیار است.

 

وی همچنین با اشاره به افتخارات روحانیت در قزوین، گفت: قزوین، سرزمین علم و فقاهت، همواره در دامان خود بزرگانی را پرورانده که در عرصه دین، جهاد و هدایتگری، نقش‌آفرین بوده‌اند. روحانیت این دیار، در طول تاریخ، پیشتاز مبارزه با ظلم و مدافع ارزش‌های اسلامی بوده است.

 

سردار رفیعی آتانی به دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سپاه که به میزبانی سپاه صاحب‌الأمر(عج) استان قزوین در سالن حضرت فاطمه زهرا (س) سپاه قزوین برگزار شد، اشاره کرد و گفت: فرهنگ، هنر و مقاومت، سه ضلع هویتی ملت ایران‌اند. این جشنواره، فرصتی برای نمایش دستاوردهای فرهنگی و هنری سپاه و تجلیل از هنرمندانی است که در مسیر انقلاب اسلامی گام برداشته‌اند.

 

سردار رفیعی آتانی در پایان تأکید کرد: ملت ایران نشان داده است که در برابر توطئه‌های دشمنان، هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد. ما همچنان در مسیر شهدا، در راه ولایت، با بصیرت و قدرت ایستاده‌ایم. قزوین، همچون گذشته، پایگاه ایمان، مقاومت و افتخار خواهد ماند.

 

انتهای پیام/