شناسهٔ خبر: 71502758 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

وزیر اقتصاد:

عدم شناسایی فعالیت‌های سوداگرانه منجر به افزایش نرخ ارز شد+فیلم

عبدالناصر همتی گفت: برای کمک به تولید باید بتوانیم جلوی فعالیت‌های سوداگرانه را بگیریم، بخش عمده‌ای از نوسانات نرخ ارز به عدم شناسایی فعالیت‌های سوداگرانه مربوط است و مردم این هزینه‌ها را به شکل تورم می‌دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی روز شنبه در همایش سامانه مودیان و مالیات‌های مکرر در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما اظهار داشت: در جهان پیشرفته دو موضوع اجتناب‌ناپذیر است؛ یکی مرگ و دیگری مالیات است. به عبارت دیگر هیچ کس نمی‌تواند از مالیات فرار کند و هر کس موظف است مالیات خود را پرداخت کند.

 

وی افزود: کاهش ریسک مالیاتی نیازمند داشتن داده‌های دقیق است، بهره‌گیری از هوش مصنوعی در مالیات هم اجتناب‌ناپذیر است، مالیات رقابت سالم را افزایش می‌دهد و بین کسب و کار‌ها تبعیض قائل نمی‌شود. بر این اساس برای مبارزه با فساد و ثروت اندوزی بادآورده نیازمند شناسایی آنها هستیم.

 

وزیر اقتصاد ادامه‌داد: باید بتوانیم دریابیم کمک‌های دولت به تولید کجا مصرف می‌شود و این همه فشار فساد و راستای که در کشور هست، از کجا نشات می‌گیرد.

 

همتی بیان‌داشت: برای کمک به تولید باید بتوانیم جلوی فعالیت‌های سوداگرانه را بگیریم، بخش عمده‌ای از نوسانات نرخ ارز به عدم شناسایی فعالیت‌های سوداگرانه مربوط است و مردم این هزینه‌ها را به شکل تورم می‌دهند.

 

وی خاطرنشان‌کرد: برای کاهش فشار مالیاتی کارگران، باید از گروه‌های درآمدی آنان آگاه شویم. سیستم دریافت مالیات و پرداخت یارانه باید همسان شود که لازمه آن تصویب قانون مالیات بر مجموع درآمد است؛ کسی که حقوق دریافت می‌کند و مالیات از حقوقش کسر می‌شود، دیگر چه معنی دارد یارانه نقدی دریافت کند؟ این دو با هم سازگار نیست.

<div id="video-display-embed-code_2670884" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1231179/2670884?width=400&height=300"></script></div>

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: بعضا گلایه‌هایی از از سوی مودیان از سامانه مودیان شنیده می‌شود که سازمان امور مالیاتی باید به آن توجه کند.