به گزارش خبرنگار مهر، پیمان شکرزاده، پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص راه اندازی «سرای محله بانوان» در پاکدشت اظهار کرد: ایده اصلی مجموعه مدیریت شهری برای ایجاد این سرا توسعه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بوده است که به این واسطه بتوانیم بازو هایی با مختصات ذکر شده در شهر داشته باشیم.
شکرزاده، نقش و توسعه سراها در اقصی نقاط شهرها و کشور را گامی مؤثر در جهت فرهنگ سازی امور مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، محرومیت زدایی و ایجاد بستری برای رشد و بهره مندی یکسان از آموزش و امکانات برای همه اقشار جامعه دانست و عنوان کرد: با یاری خداوند و همت مجموعه شهرداری و شورای شهر پاکدشت توانستیم «سرای محله بانوان» را به دختران، زنان و مادران عزیز پاکدشتی تقدیم کنیم.
شهردار پاکدشت با بیان اینکه، قدم برداشتن برای بالندگی بانوان و ایجاد روحیه و نشاط در آنان، روح شهر و زندگی را تازه نگه میدارد، افزود: برای رشد فرهنگی پاکدشت برنامههای گوناگونی همچون اجرای طرح «شهردار بانو» را تدوین کرده ایم که به واسطه آن هر محله پاکدشت، یک بانوی شهردار خواهد داشت و از طریق بانو شهرداران مشکلات و معضلات شهری محلات برای رفع به شهرداری انتقال داده شود.
وی در تشریح این طرح گفت: در این طرح ابتدا آموزشهای لازم ارائه و سپس به بانوان صورت افتخاری با شهرداری همکاری خواهند داشت.
شکر زاده یکی دیگر از اهداف احداث و بهره برداری از «سرای محله بانوان» را ایجاد بستری برای توانمند سازی زنان آموزش شهروندی و آموزش لازم در جهت تحکیم خانواده اعلام و بیان کرد: برای بانوان پاکدشتی در این سرا، برگزاری کلاسهای رایگان مهارتی، آموزشی و کارآفرینی پیش بینی شده که از این طریق بتوانند در مهارت مورد نظر توانمند شوند.