به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، پیام جلالی اظهار کرد: طی ۹ ماه گذشته، ۲۹۳ دوره آموزشی با حضور بیش از ۶۰۰۰ فراگیر در شعب هلالاحمر در شهرستانها برگزار شده است.
وی افزود: در این مدت، ۲۴۳ دوره همگان و پایه از جمله ۵۴ دوره مهارت داوطلبی اجتماع محور، ۱۷ دوره مبتنی بر نیاز محلی، ۱۵۶ دوره کمکهای اولیه در مدارس و خانههای هلال و ۱۶ دوره آموزش کمکهای اولیه و مخاطرات ویژه نیروهای مسلح توسط مربیان هلال احمر برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان خاطرنشان کرد: توسط حوزه آموزش و پژوهش هلال احمر کردستان در شعب تابعه، ۵۰ دوره آموزشی شامل بازآموزی مربیان کمکهای اولیه کد ۳ استانی و کشوری، تربیت مربی کمکهای اولیه کد ۳، پیش بیمارستانی، مقدماتی امداد و نجات، امدادرسانی در تجمعات مذهبی، حمایتهای روانی و اسکان اضطراری به صورت آموزش تئوری و عملی ارائه شد.
جلالی با بیان اینکه هر روز خبرهای ناگوار از مرگ و میر در جادههای استان میشنویم بر ضرورت آموزشهای امدادی تأکید و خاطرنشان کرد: فراگیری آموزههای امدادی در جامعه ضروری و الزامی است و در نخستین قدم پیشگیری و کیفیت برنامههای آموزشی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده که برگزاری دورههای آموزشی همگانی، عمومی و دورههای تخصصی امداد و کمکهای اولیه یکی از اقدامات مهم پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث است.
وی ادامه داد: یادگیری کمکهای اولیه بهمنظور کمک به آسیبدیدگان ناشی از حوادث امری ضروری است چراکه بیشتر مواقع حادثه آنقدر سریع اتفاق میافتد و میزان صدمه و جراحت به حدی است که باید بلافاصله به فرد مصدوم کمک یا تلاش کرد از خونریزیهای ناشی از مصدومیت فرد آسیبدیده تا حد زیادی کاسته شود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کردستان تصریح کرد: همه افراد میتوانند با آموختن اصول کمکهای اولیه و آموزشهای امدادی و انجام کمک صحیح و بهموقع، سبب جلوگیری از مرگ حتمی مصدومان یا شدت یافتن عوارض مختلف شوند.
جلالی افزود: حضور در فضاهای آموزشی میتواند به ما نشان دهد که چگونه میتوانیم در شرایط دشوار، آگاهانه به دیگران کمک کنیم و این آرزوی همه است که بلا و خطر همیشه از ما دور باشد.